Την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Atlas Cup εξασφάλισαν άνετα το βράδυ της Tρίτης στον Κορυδαλλό οι Beasleys που φιλοξενήθηκαν από τους Avengers .

Εξαρχής οι τύποις φιλοξενούμενοι έδειξαν τις προθέσεις τους. Κυκλοφόρησαν τη μπάλα και με τον Γιαννούλια σε εξαιρετική κατάσταση (8π με 2 τρίποντα) , παρέα με τους Τσανάκα και Ι.Καραγιαννίδη (από 4π), ενώ παράλληλα η άμυνα τους εγκλώβισε τους αντιπάλους τους σε παραγωγή 8 πόντων (Βουράκης 4) αποκτώντας από νωρίς διψήφια απόσταση (8-18) στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο δεκάλεπτο, τη μπαγκέτα για τους Beasleys ανέλαβε ο Α. Καραγιαννίδης. Με 13 πόντους και 3 τρίποντα αύξησε τη διαφορά , ενώ στην άλλη πλευρά οι "Εκδικητές" σκόραραν με τα τρίποντα των Βρεττού και Κυριακίδη (από 3π), για το 16-35 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα οι "Μπιζ" διατήρησαν το πόδι κολλημένο στο γκάζι ! Έπαιξαν κυριαρχικό μπάσκετ και με αιχμές του δόρατος τους Α. Καραγιαννίδη (7), Ταχυνάκο (6) και Καστάνη (4) απογειώθηκαν ως το +36, καθώς οι Avengers απαντούσαν μόνο με οτν Κυριακίδη (5π). Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 25-61.

Στην τέταρτη περίοδο το συγκρότημα του Παπαδημητρίου βρήκε χώρο δράσης χάρη στους Αντωνίου (6) και Βρεττό (5), ενώ στην αντίπερα όχθη οι Beasleys έπαιξαν σε low tempo (Δραγκιώτης και Τσανάκας από ένα καλάθι) και δίχως να απειληθούν ουσιαστικά έκοψαν πρώτοι το νήμα , με το τελικό 38-65.

Mvp : O Άγγελος Καραγιαννίδης με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.
Παίκτης-Κλειδί:  Ο αλάνθαστος "τριποντάκιας" Παναγιώτης Γιαννούλιας καταγράφοντας 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 ασιστ.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο "τετράγωνος" Βρεττός έχοντας 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς: Στην ταχύτητα και τις πιο πολλές λύσεις των νικητών.