Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου για το Atlas Cup οι Terror East πραγματοποίησαν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά απέναντι στην ομάδα των Bucadors.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο δυναμικά με πρωταγωνιστές τους Ντεντόπουλο (5), Φούρλα και Μπόζα από 4 πόντους και Τάτση (2). Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Bucadors δεν ξεκίνησε το ίδιο εύστοχα με τους Δημολιάνη (4) και Παπανικολάου (2) να διαμορφώνουν το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου σε 6-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι σκληρές άμυνες των παιχτών των Bucadors οδήγησαν την ομάδα τους να κρατηθεί κοντά στο σκορ. Οι άμυνες αυτές, τους έδωσαν και επιθετική ροή με τους Ησαΐα και Παπανικολάου (4), Κομεσσάριος (3) και από δυο πόντους οι Πόλιος και Δημολιάνης. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τους Στόκα (5), Σαπουντζή (4) και οι Τάτσης, Φούρλας και Μπόζας από δυο πόντους , με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 21-30.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ κάτι που ευνόησε τους γηπεδούχους. Η ομάδα των Bucadors συνέχισε να μειώνει την διαφορά με τους Δημολιάνη (10), από τρεις πόντους οι Παπανικολάου και Ησαΐας και οι Κομεσσάριος και Πόλιος από δυο πόντους , παίρνοντας πρώτη φορά στο παιχνίδι κεφάλι στο σκορ στο τέλος της τρίτης περιόδου. Από την άλλη ο Ντεντόπουλος (5), Μπόζα (3) και ο Φούρλας με δυο έμειναν κοντά στο σκορ. Με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου το σκορ να δείχνει με 41-40.

Στην τελική ευθεία οι σκληρές άμυνες οδήγησαν σε ένα συναρπαστικό τέταρτο δεκάλεπτο με τις ομάδες να είναι κοντά στο σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Για τους Bucadors ο Παπανικολάου σκόραρε 5 πόντους, ο Κομεσσάριος (3) και από δυο οι Δημολιάνης και Σμοκοβίτης, ενώ για τους Terror East ο Μπόζας (9), Σαπουντζής (5) και οι Στόκας και Τάτσης άλλους δυο για την ομάδα τους με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 54-58.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 19/50 (38,0%), τρίποντα 4/21 (19,0%) και βολές 8/20 (40,0%)) μάζεψαν 49 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 15 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 16 ασίστ συνολικά και 10 κλεψίματα με 13 λάθη στη διάρκεια του αγώνα .

MVP:  Αναδείχθηκε ο Βασίλης Φούρλας ο οποίος σημείωσε 8 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος με 16 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Παναγιώτης Δημολιάνης ο οποίος σημείωσε 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 λάθος με 25 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος ο οποίος σημείωσε 10 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα και 14 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το παιχνίδι ήταν μέχρι και το τέλος αμφίρροπο , το δείχνει και το τελικό σκορ , όμως η σκληρή άμυνα και το γρήγορο παιχνίδι των Terror East τους έδωσε την νίκη.