Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Atlas Cup το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ οι Miami Bricks ξεπέρασαν με άνεση το εμπόδιο των Touvlakers παίρνοντας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Οι τύποις γηπεδούχοι τα έκαναν όλα εύκολα εξαρχής. Πάτησαν το γκάζι μετά το αρχικό 4-3 και εξαφανίστηκαν στον ορίζοντα, Έτρεξαν ένα σερί 14-0 που μετατράπηκε σε επιμέρους 25-4 χάρη στο δίδυμο "killers" Σπυρόπουλου (16π) και Σαράντου (15π). Για τους αντιπάλους τους αντέδρασε ο Σαλάτας με 10 πόντους και 3 τρίποντα, για το 36-13 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Δεν άλλαξε το παραμικρό στη συνέχεια. Ο Σαράντου συνέχισε το σοου με ακόμα 13 πόντους , ενώ ένα τρίποντο πρόσθεσε κι ο Τσαντές, ενώ για τους Touvlakers σκόραραν οι Θεοδωρακόπουλος (7π), Σαλάτας & Κουμουνδουρέας με 3 πόντους έκαστος αλλά και οι Τζιριτης και Σπανίδης από ένα καλάθι. Σκορ ημιχρόνου 52-30.

Ίδια και απαρράλαχτη η εικόνα και μετά τη διακοπή. Οι ομάδες δοκίμασαν σχήματα και συστήματα παίζοντας σε ελεύθερο τέμπο. Ο Σαράντου σκόραρε ακόμη 8 πόντους, με τον Διαμαντόπουλο να προσθέτει 6 και τον Σπυρόπουλο 4 για το Miami, την ώρα που οι Touvlakers είχαν ένα τρίποντο του Μαρίνου και ΄2 πόντους από τους Κουμουνδουρέα και Μπαρδούτσο, με το τριαντάλεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 70-37.

Στην τελική ευθεία οι φιλοξενούμενοι βρήκαν περισσότερο χώρο δράσης με την τριπλέτα Σαλάτα (8), Κουμουνδουρέα (6) και Τζιριτη (4) αλλά και τα τρίποντα των Γουρνελου και Μαρίνου , με τη διαφορά να κυμαίνεται πέριξ των 30 πόντων. Για τους Bricks Ζυγολάνης με 6 πόντους , Αποστολόπουλος- Διαμαντόπουλος από 4 και Τρατολάτης με ένα τρίποντο διαμόρφωσαν το τελικό 89-61.

 Mvp : O αλάνθαστος bomber ολκής Γιάννης Σαράντου έχοντας 36 πόντους, 4 ριμπάουντ, 7 ασιστ και 3 κλεψίματα.
Παίκτης-Κλειδί:  Δίχως λάθη ο Χρήστος Σπυρόπουλος με 20 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, και 1 κλέψιμο.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Κουμουνδουρέας σημειώνοντας 11 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς: Στο εκρηκτικό ξεκίνημα των νικητών.