Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για το Atlas Cup οι Proboraptors αντιμετώπισαν τους Hema, οι οποίοι απέδρασαν με το διπλό παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο δυναμικά με πρωταγωνιστές τους Αχριάνη (8) και Μπερδεμπέ (5) ενώ οι Proboraptors αντιστάθηκαν με τον Σάχα (6) και Αβούρη (5) με το σκορ στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να δείχνει 17-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Proboraptors με τον Κατσιμίχα (8), άλλους 5 πόντους από τον Αβούρη  αλλά και με τον Μουσούντα (4) πήραν αρχικά κεφάλι στο σκορ. Από την άλλη  οι Hema με τον Πεζούλα (5), από 4 πόντους οι Αχριάνης και Σταυρόπουλος, και άλλους 2 από τους Βυζάντιο και Μπερδεμπέ κατάφεραν να κρατηθούν μπροστά στο σκορ, το οποίο να διαμορφώθηκε στο τέλος του ημιχρόνου 34-36.

Στη τρίτη περίοδο οι Hema, έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ τόσο στο επιθετικό κομμάτι όσο και στο αμυντικό. Για τους φιλοξενούμενους οι πρωταγωνιστές μετρά την ανάπαυλα ήταν οι Μπερδεμπές (10), από 4 είχαν οι Αχριάνης και Βυζάντιος και ο Πεζούλας άλλους 2. Οι Proboraptors από την άλλη προσπάθησαν να κρατηθούν όσο πιο κοντά γινόταν στο σκορ με τον Αβούρη (8) και από 2 πόντους οι Λαμπρινός και Μουσούντας. Το σκορ στον πίνακα μετά από τρία δεκάλεπτα έδειχνε 46-56 με τους Hema να μαξιλαράκι ασφάλειας για την τέταρτη περίοδο.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες έπαιζαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ. Οι Proboraptors, με τον Κατσιμίχα να σκοράρει 6 πόντους σε κρίσιμα σημεία, ο Λαμπρινός να ευστοχεί σε ένα τρίποντο και από δυο πόντους είχαν οι Ζερβόπουλος και Μουσούντας, έφεραν το παιχνίδια στην ισοπαλία με 3:50 να απομένουν στο ρολόι. Όμως οι Hema με τους Λουλούδη (5), Βυζάντιο (3) και Σταυρόπουλο (2) να παίρνουν την πρόκριση με το σκορ να δείχνει μετρά το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών 60-65.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 19/43 (44,2%), τρίποντα 5/19 (26,3%) και βολές 12/34 (35,3%)) μάζεψαν 35 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 9 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 9 ασίστ συνολικά και 15 κλεψίματα με 12 λάθη στη διάρκεια του αγώνα

MVP:  Αναδείχθηκε ο Σωτήρης Αχριάνης με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ, 9 κλεψίματα και 2 λάθη με 17 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Άγγελος Κατσιμίχας ο οποίος σημείωσε 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ , 3 κλεψίματα και 2 λάθη με 22 στο σύστημα αξιολόγησης

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Μπερδεμπές με 17 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 κόψιμο με μόλις 3 λάθη.

Το παιχνίδι ήταν μέχρι και το τέλος αμφίρροπο, το δείχνει και το τελικό σκορ , όμως η σκληρή άμυνα και το γρήγορο παιχνίδι των Hema τους έδωσε την πρόκριση.