Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου για το Atlas Cup οι La Mafia αντιμετώπισαν τους Tesseract και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του τουρνουά.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο δυναμικά με πρωταγωνιστές τους Κατσούδα (8), Μαρδάκη (7). Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Tesseract δεν ξεκίνησε το ίδιο εύστοχα με τους Μακρή (4) και Γεωργακόπουλο Μ. (3) να διαμορφώνουν το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου σε 20-10.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι σκληρές άμυνες των παιχτών των γηπεδούχων οδήγησαν την ομάδα τους να αυξήσει την διαφορά στο σκορ δίνοντας τους και επιθετική ροή με τους Δαρδαμάνη (8) και από δυο πόντους οι Μαρδάκης και Χαραλαμπίδης. Από την άλλη οι Tesseract με τους Διαθεσόπουλο, Λεούση, Γεωργακόπουλο Μ. ,Ψωμά και Αγιοβλασίτη να σκοράρουν από δυο πόντους ο καθένας προσπάθησαν να μειώσουν την διαφορά αλλά ανεπιτυχώς, με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 33-21.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ κάτι που ευνόησε τους γηπεδούχους όντας πιο εύστοχοι από την γραμμή τον 6.75. Η ομάδα των La Mafia με τους Χάρτιο και Δαρδαμάνη από (4), Μαρδάκη και Χαραλαμπίδη από (3) και δυο πόντους ο Δαρδαμάνης. Από την άλλη οι Διαθεσόπουλος, Γεωργακόπουλο Μ. και Κάκκας σκόραραν από 4 πόντους και ο Λεούσης με δυο πόντους διαμόρφωσαν σκορ τρίτης περιόδου σε 49-35.

Στην τελική ευθεία οι σκληρές άμυνες των γηπεδούχων τους έδωσαν ώθηση και επιθετικά με τους Μαρδάκη (6), Χαραλαμπίδη (3) και από δύο πόντους οι Αποστόλου, Χάρτιος, Δαρδαμάνη και Κατσούδα. Για τους Tesseract ο Γεωργακόπουλο Μ. σκόραρε 6 πόντους, ο Κάκκας (5) και ο Αγιοβλασίτης (3) με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 66-49.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 18/46 (39,1%), τρίποντα 9/29 (31,0%) και βολές 3/8 (37,5%)) μάζεψαν 58 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 20 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 21 ασίστ συνολικά και 4 κλεψίματα με 8 λάθη στη διάρκεια του αγώνα .

MVP:  Αναδείχθηκε ο Βασίλης Δαρδαμάνης ο οποίος σημείωσε 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, και 0 λάθη με 21 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Γεωργακόπουλο Μάρκος ο οποίος σημείωσε 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 0 λάθη με 13 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κατσούδας ο οποίος σημείωσε 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο και 15 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σκληρή άμυνα και η ευστοχία των La Mafia τους έδωσε την νίκη.