Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, φοβερά ανταγωνιστικό για ένα ημίχρονοι οι ΜΓΚ πήραν την πρόκριση με 77-60 απέναντι στους BASKETFATHERS.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 12-3 με δυο τρίποντα του Μαρκόπουλου και ένα του Αλεξανδρή. Ο Τρίμης μείωσε αλλά με οι Λαίος και Μαρκόπουλος έκαναν το 18-7. Μάλιστα με καλάθια του Ρίζου ήρθε το 22-7. Ο Μπασακίδης μείωσε αλλά ο Αλεξανδρής ευστόχησε σε τρίποντο. Οι Καλτσάς και Μπασακίδης όμως στο τέλος με 6 πόντους κατάφεραν να μειώσουν σε 25-15.

Στο 2ο δεκάλεπτοι οι Basketfathers μπήκαν με διάθεση ανατροπής. Με τρίποντο του Τρίμη και καλάθι του Κωστή ξεκίνησε η αντεπίθεση. Ο Δερμιτζάκης με νέο τρίποντο και καλάθια των Τρίμη και Περάκη ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους. Ο Ρίζος απάντησε ενώ ο Λάιος έκανε το 31-28. Ο Περάκης μείωσε αλλά ο Μαρκόπουλος σκόραρε για 3. Ο Δερμιτζάκης απάντησε με τον ίδιο τρόπο για το 34-33 και λίγο πριν το τέλος ο Περάκης ισοφάρισε. Με καλάθι όμως 3ων πόντων στη λήξη ο Μαρκόπουλος έκανε το 38-35.

Στο 2ο ημίχρονο οι ομάδες σκόραραν εκατέρωθεν αλλά με ένα 6-0 σερί με τους Μαρκόπουλο και Λάιο ήρθε το 47-39. Μάλιστα ο Μαρτσάκης και ο Λάιος έκαναν το 50-41. Ο Περάκης μείωσε αλλά οι Αλεξανδρής με τρίποντο και ο Ρίζος έκαναν το 56-45.

Με 2 καλάθια των Μανωλόπουλου και Μαρκόπουλου τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο ο Κωστής με 4 πόντους και ο Περάκης με 2 μείωσαν σε 60-51. Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να καθαρίσουν το ματς με τους Μαρτσάκη και Ρίζο να κάνουν το 65-51 ενώ με 6 σερί πόντους των Μανωλόπουλου και Λάιο ξέφυγαν με 20. Οι Αρβανιτίδης και Καλτσάς μείωσαν αλλά Ρίζος και Μαρτσάκης ξανά απάντησαν αμέσως. Με καλάθια των Αρβανιτίδη και Τρίμη έγινε το τελικό 77-60.

MVP της αναμέτρησης ο Μαρκόπουλος με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 7 κλεψίματα.

για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Τρίμης με 11 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: στο 3ο δεκάλεπτο όπου οι γηπεδούχοι αύξησαν ταχύτητα, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και έπαιξαν πολύ καλή άμυνα δεχόμενοι μόλις 10 πόντους.