Για τα προκριματικά του Atlas Cup το βράδυ της Τρίτης στον Κορυδαλλό οι Sourmena Bulls υποδέχτηκαν τους ColdnStreak Warriors και επιβάλλοντας εξαρχής το ρυθμό τους από τα μέσα της δεύτερης περιόδου και μετά, δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το εισητήριο για την πρώτη φάση του θεσμού αποδίδοντας ελκυστικό μπάσκετ.

Η πρώτη περιόδος είχε τρία διαστήματα εναλλαγής. Αρχικά οι τύποις γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι με τον Ζαμπούλη (10π) και τον Λεμονή (5π) να δημιουργούν πολλές καταστάσεις από την περιφέρεια και προηγήθηκαν με 9-0. Οι αντιπάλοι τους αντέδρασαν άμεσα και με σερί 12-0, με δράστες τους Μαργαρίτη (5) και Αμβροσίου προσπέρασαν. Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο τον είχε το συγκρότημα των Μερτή & Χατζηνικολάου, με με νέο σερί 8-0 πήρε κεφάλι με 17-12 στη λήξη της.

Οι "Πολεμιστές" ανταπόδωσαν στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου με τον Μαργαρίτη (6π) να ηγείται συντελώντας σε σερί 8-0. Μετά από time out οι Sourmena Bulls ήταν καταιγιστικοί. Οι Νάνος (7π) και Ταξιαρχόπουλος (5π) έφτιαξαν ένα επιμέρους 15-1 που τους έφερε σε διψήφια απόσταση (32-21) στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα ο ρυθμός υποχώρησε κάπως. Ο Ζαμπούλης (5π) αποτέλεσε την κύρια απειλή των Ταύρων, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Μαργαρίτης (7π) και η καλή άμυνα μείωσαν τη διαφορά ως το 42-35 στο τριαντάλεπτο.

Την όποια συζήτηση περί της τύχης της αναμέτρησης την τελείωσαν όμως οι Bulls με το ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου. Με επιμέρους 17-2 και μπροστάρηδες τους Ζησιμόπουλο (8) και Ταξιαρχόπουλο (6π από τα 6.75) και Λάζαρη (4π) ανέβασαν τη διαφορά άνω των είκοσι πόντων και παρά την προσπάθεια των Μαργαρίτη (7), Καραντώνη (4) και Γκολφινόπουλου (3) δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τα Σούρμενα , που πανηγύρισαν δίκαια το απόλυτα δίκαιο τελικό 67-49 !

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα εντός πεδιάς (δίποντα 43-24%, τρίποντα 25-15%) πλην των βολών (46-57%). Μάζεψαν τα ίδια ριμπάουντ (από 51), μοίρασαν σχεδόν διπλάσιες ασιστ (21-11), έκλεψαν παραπάνω μπάλες (17-10), είχαν λιγότερα μπλοκ (1-4) και λάθη (16-23).

Mvp : Ο Νίκος Νάνος με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 5 κλεψίματα και 2 λάθη.
Παίκτης-Κλειδί:  και πρώτος σκόρερ ο Δημήτρης Ζαμπούλης με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Γιάννης Μαργαρίτης με double double και 25 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη

Που κρίθηκε το ματς: Στην ταχύτητα, τα νιάτα και τα φρέσκα πόδια των νικητών.