Άνετη πρόκριση για τον ΟΙΩΝΟ CELTICS με 85-70 επί της LA MAFIA.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με άγριες διαθέσεις στο ματς καθώς ξεκίνησαν με 19-0 σερί. Αρχικά με τα τρίποντα των Κουναλάκη και Χατζημωράκη και δίποντο του ίδιου παίχτη. Ο Κουναλάκης σκόραρε 2ο τρόποντο στο ματς ενώ οι Ζαφειρόπουλος σκόραρε 4 πόντους από κοντά. Οι Κουναλάκης και Χατζημωράκης με σουτ έγραψαν το 19-0. Ο Μαρδάκης μείωσε αλλά ο Ζαφειρόπουλος με άλλους 6 πόντους και ο Χριστόπουλος έκαναν το 27-2. Οι Χαραλαμπίδης και Λάζος μείωσαν αλλά οι Χριστόπουλος και Κουναλάκης έκαναν το 31-7. 

Στο 2ο δεκάλεπτο ο Καρνέσης σκόραρε τρίποντο αλλά η LA MAFIA κατάφερε να μειώσει με τον Μαρδάκη να σκοράρει 6 πόντους. Οι Χριστόπουλος με σουτ και ο Ορφανός με 4 πόντους στον αιφνιδιασμό αύξησαν τη διαφορά αλλά η LA MAFIA έβγαλε αντίδραση. Με δικό της σερί 12 πόντων κατάφερε να φέρει τη διαφορά στους 15. Ο Λάζος με 6 σερί πόντους του αρχικά, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Κατσούδας που σκόραρε άλλους 6 πόντους. Ο Χριστόπουλος σκόραρε για τους γηπεδούχους αλλά ο Μαρδάκης με σουτ και τρίποντο μείωσε κι άλλο τη διαφορά. Ο Καρνέσης σκόραρε ενώ ο Μαρδάκης και πάλι έκανε το 47-33.

Με τρίποντο του Ζυγομήτρου η διαφορά έπεσε στους 11 αλλά ο Σαμπάνης μετά από φοβερή πάσα του Κουναλάκη και ο Κουναλάκης αύξησαν τη διαφορά. Στα καλάθια του Κατσούδα οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση ενώ ο Κουναλάκης με νέο τρίποντο έκανε το +21. Ο Μαρδάκης μείωσε αλλά ο Ζαφειρόπουλος απάντησε για το 63-49.

Ο Κατσούδας μείωσε στην αρχή της 4ης περιόδου αλλά 2 τρίποντα των Κουναλάκη και Χατζημωράκη (όπως ξεκίνησε και το ματς) έβαλαν φρένο στην ελπίδα ανατροπής. Ο Χριστόπουλος έκανε το +20 για να μειώσει ο Λάζος με 4 πόντους. Ο Ζαφειρόπουλος με σουτ σκόραρε ενώ οι Δαρδαμάνης από κοντά και Μαρδάκης με σουτ έκαναν το 73-60. Ο Χατζημωράκης με δυο τρίποντα όμως και ο Χριστόπουλος με έμμεσο τρίποντο έβαλαν τέλος στο θέμα πρόκριση. Οι Μαρδάκης και Δαρδαμάνης μείωσαν ενώ ο Χατζημωράκης σκόραρε κι άλλο τρίποντο. Ο Χαραλαμπίδης απάντησε με τον ίδιο τρόπο ενώ ο ίδιος παίχτης και ο Μαρδάκης μείωσαν στο τελικό 85-70.

MVP της αναμέτρησης ο Χριστόπουλος με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

για τη LA MAFIA ο Μαρδάκης είχε 28 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Στην 1η περίοδο η διαφορά εκτοξεύτηκε σε διαφορές που ήταν σχεδόν αδύνατο να καλυφθούν στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι βρήκαν πολλά σουτ από το τρίποντο που σκότωσαν τα όνειρα ανατροπής.