Μια πολύ μεγάλη πρόκριση πανηγύρισαν οι KAVLANTA HAWKS απέναντι στους MPASKETIKOUS με 73-58.

Οι Λαδάς και Κρομμύδας άνοιξαν το σκορ ενώ ο Γιάννακας μείωσε με τρίποντο. Οι γηπεδούχοι έτρεξαν σερί 9-0 με τους Καραμούζα να σκοράρει 5 πόντους και τον Λαδά με έμμεσο τρίποντο. Ο Λάμπρου μείωσε ενώ ο Γιάννακας με νέο τρίποντο έκανε το 12-9. Οι Γεωργομάνος από κοντά και Καραμούζας με τρίποντο ανέβασαν τη διαφορά ενώ ο Πουλόπουλος μείωσε σε 19-14. 

Με βολές του Λάμπρου η διαφορά έπεσε στους 3 αλλά ο Καραμούζας κατάφερε να σκοράρει άλλους 4 πόντους. Ο Κουβαράς μείωσε με έμμεσο τρίποντο ενώ οι Πουλόπουλος και Πολίτης με σουτ έφεραν το παιχνίδι στους 2. Ο Παπαρίζος με τρίποντο έκανε το 32-27 αλλά με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Κουβαράς ενώ ο Θεοδοσόπουλος με σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Ο Λαδάς στο τέλος του ημιχρόνου κέρδισε φάουλ και σκόραρε σε βολές για το 36-32. 

Στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Οι γηπεδουχοι όμως με τους Παπαρίζο, Γεωργομάνο και Καραμούζα κατάφεραν να ξεφύγουν ξανά με 7. Ο Πουλόπουλος μείωσε με τρίποντο αλλά ο Αραβανής από την γωνία απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Μάλιστα με 4 πόντους του Λαδά και τρίποντο του Ράβα η διαφορά έφτασε στους 12.

Τα πράγματα ήταν δύσκολα για τους φιλοξενούμενους αλλά με ένα μικρό σερί με τους Πουλόπουλο και Κουβαρά μείωσαν στους 6. Οι KAVLANTA HAWKS όμως δεν είχαν σκοπό να πετάξουν στα σκουπίδια τη διαφορά που έχτισαν στο 3ο δεκάλεπτο. Ο Κρομμύδας με 3 πόντους και 2 τρίποντα από τους Παπαρίζο και Ράβα έδωσαν διαφορά ασφαλείας στην ομάδα τους. Οι Γιάννακας με ωραία ενέργεια και Κουβαράς με ατομική προσπάθεια μείωσαν ενώ ο Αραβανής έγραψε το τελικό 73-58.

MVP της αναμέτρησης ο Λαδάς με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ.

για τους φιλοξενούμενους ο Πουλόπουλος είχε 12 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι KAVLANTA HAWKS ήταν αρκετά πιο εύστοχοι από τη γραμμή του τριπόντου, κατάφεραν να μαζέψουν 12 περισσότερα ριμπάουντ και στην κρίσημη στιγμή του 4ου δεκαλέπτου να τρέξουν σερί νίκης.