Την πρόκριση του στους 8 του Atlas Cup πέτυχε την Κυριακή στην Καισαριανή το ελλιπές (με μόλις έξι διαθέσιμους) Risko απέναντι στους μαχητικούς Απροσάρμοστους αφιερώνοντας την , ένεκα και της μέρας, στον αδικοχαμένο "Ντάλα" αλλά και στους  εορτάζοντες της ομάδας.

Οι τύποις φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλά και προηγήθηκαν με 5-10 με τον Χαρίτο (5) και τα τρίποντα των Ορφανίδη, Μητράκου και Αψερίδη. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο απάντησαν με το δικό τους 12-3 και προσπέρασαν με τον Γρυπάρη (10π) πρωταγωνιστή και τους Στερμάσι (4), Σωτηρόπουλο και Θεοδώρου ( από ένα τρίποντο) , για το 22-17 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Η παρέα του Χατζηκυριάκου διατήρησε το προβάδισμα και στο δεύτερο δεκάλεπτο βρίσκοντας σκορ από τους Γρυπάρη (8), Στερμάσι (6) και Θεοδώρου (5). Οι Απροσάρμοστοι παρέμειναν κοντά,  ισοφάρισαν με τους Αγγελομάτη, Σαχινίδη και Κυριάκου (από 4 έκαστος) αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 41-35.

Μετά την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στο μακρινό σουτ. Ο Θεοδώρου είχε δυο τρίποντα, με τους Σωτηρόπουλο, Στρατηγαρέα και Στερμάσι να συνδράμουν από τέσσερις πόντους αποκτώντας διψήφια απόσταση. Στην αντίπερα όχθη στόχο βρήκαν μόνο οι Κυριάκου (6) , Αψερίδης και Κανδήλας ( από 4) με συνέπεια το 61-49 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Τα τελευταία δέκα λεπτά ο ασταμάτητος Γρυπάρης (11 ακόμα πόντοι) διεύρυνε τη διαφορά ως το +15. Οι Απροσάρμοστοι αποπειράθηκαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι με τους Σαχινίδη (6), Αγγελομάτη, Κυριάκου και Χαρίτο ( από 4 έκαστος) , μείωσαν αλλά δεν απείλησαν άμεσα. Το Risko πήρε δίκαια το ροζ φύλλο και την πρόκριση με το τελικό 74-67.

Mvp ήταν ο Μανώλης Γρυπάρης που είχε 32 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα λάθος. Συμπαραστάτης του και παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Σπύρος Θεοδώρου που μέτρησε 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κώστας Κυριάκου με 16 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και ένα μπλοκ.

Που κρίθηκε : Στη θέληση, την ταχύτητα αλλά και τις αντοχές των νικητών.