Στο πλαίσιο τρίτου γύρου για το Atlas Cup οι Partouzan αντιμετώπισαν τους Last Dancers και προκρίθηκαν στο Top-16 του Atlas Cup.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο δυναμικά με πρωταγωνιστές τους Γιαννιούδη (9), Πανούσκο (6) και από δύο πόντους οι Λαζαρίδης και Γκόγκας. Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Dancers δεν ξεκίνησε το ίδιο εύστοχα με τους Κωσταρά (4) και Σουσανίδη (2) να διαμορφώνουν το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου σε 6-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Partouzan συνέχισαν στο ίδιο τέμπο με τους Γιαννιούδη (8), Λαζαρίδη (4) και τρεις πόντους ο Πανταζής. Από την άλλη οι Dancers με τους Κωσταρά (5) και από δυο πόντους οι Κάλτσης, Λυντέρης Χ. και Ξυνός προσπάθησαν να μειώσουν την διαφορά αλλά ανεπιτυχώς, με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 17-31.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο σκληρές άμυνες κάτι που αποτυπώνεται και στο σκορ περιόδου. Η ομάδα των Last Dancers με τους Λυντέρη Χ. (4) και άλλοι τρεις πόντοι από τον Λυντέρη Σ., από την άλλη οι Partouzan με τους Γκόγκα (3) και από δυο οι Κυπριανός, Πανούσκος και Λαζαρίδης διαμόρφωσαν σκορ τρίτης περιόδου σε 24-40.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες έπαιξαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ. Η ευστοχία των φιλοξενούμενων τους έδωσαν ώθηση και αμυντικά με τους Γιαννιούδη (9), Γκόγκα (6), Λαζαρίδη (5) και δυο πόντους από τον Πανούσκο. Για τους Last Dancers ο Σουσανίδης σκόραρε 4 πόντους, Λυντέρης Σ. και Χέσκεθ σκόραραν άλλους 3, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 36-63.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 20/42 (45,5%), τρίποντα 6/20(30,0%) και βολές 5/11 (45,5%)) μάζεψαν 58 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 13ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 11 ασίστ συνολικά και 4 κλεψίματα με 9 λάθη στη διάρκεια του αγώνα .

MVP:  Αναδείχθηκε ο Βάχος Λαζαρίδης ο οποίος σημείωσε 13 πόντους, 16 ριμπάουντ, 2 ασίστ, και 1 λάθος με 26 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Κωνσταντίνος Σουσανίδης ο οποίος σημείωσε 6 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 0 λάθη με 10 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Σταύρος Πανούσκος ο οποίος σημείωσε 10 πόντους, 16 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κόψιμο και 23 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σκληρή άμυνα, η ευστοχία και η εμπειρία των Partouzan τους έδωσε την νίκη.