Οι MPASKETIKOI κατάφεραν να πάρουν μια άνετη πρόκριση απέναντι στους ΕΛΛΑΝΙΟΙ επικρατώντας με 75-41. 

Με 8-0 σερί ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι με τον Κουβαρά σε μεγάλα κέφια να σκοράρει 7 πόντους. Οι Βερεντζιώτης και Κλάγκος μείωσαν αλλά οι Μπάνζι και Χατζηλάκος από κοντά και οι Κουβαράς και Θεοδοσόπουλος με τρίποντα έκαναν το 18-4. Το δεκάλεπτο έκλεισε με τη διαφορά στους 12.

Οι Κωλέτσης και Κουβαράς με ατομικές ενέργειες έκαναν το 24-8 για να μειώσουν οι Τουφεξής Θ. και Μπεστιτζάνος. Τα καλάθια όμως των Κωλέτση, Κανάκη και Πατσιλίβα αύξησαν τη διαφορά στους 18. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με πολλά φάουλ και βολές εκατέρωθεν. Στο τέλος ο Κανάκης με προσωπικό σόου και 6 πόντους έκανε το 39-15 του ημιχρόνου.

Οι Κωλέτσης και Πατσιλίβας αύξησαν τη διαφορά στην αρχή αλλά ο Κλάγκος με σουτ και ο Κολέγκας με τον ίδιο τρόπο μείωσαν ενώ ο Μπεστιτζάνος με τρίποντο έκανε το 45-23. Ο Θεοδοσόπουλος όμως απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Ο Κολέγκας μείωσε ξανά αλλά ο Χατζηλάκος σκόραρε 2/2 βολές. Με 6 σερί πόντους από Κλάγκο, Κολέγκα και Μπεστιτζάνο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αλλά ο Θεοδοσόπουλος που έκανε καταπληκτικό δεκάλεπτο σκόραρε δυο απανωτά τρίποντα για το 56-31.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήρθε και το οριστικό τέλος στο ερώτημα ποιος θα είναι ο νικητής καθώς με 6-0 σερί οι γηπεδούχοι έκαναν το 62-31 με τους Πατσιλίβα, Κανάκη και Κωλέτση. Μάλιστα οι Χατζηλάκος και Θεοδοσόπουλος αύξησαν κι άλλο τη διαφορά. Ο Κολέγκας μείωσε αλλά με νέο σερί έγινε το 75-36. Σκόρερς οι Κανάκης και Θεοδοσόπουλος με βολές και τρίποντο του Μπάνζι. Το τελικό 75-41 έγραψε ο Μπεστιτζάνος με έμμεσο τρίποντο. 

MVP της αναμέτρησης ο Κανάκης με 17 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Για τους ΕΛΛΑΝΙΟΙ ξεχώρισε ο Κολέγκας με 9 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην τεράστια διαφορά στην ευστοχία των δυο ομάδων σε δίποντα και τρίποντα και στην ξεκάθαρη επικράτηση των γηπεδούχων στα ριμπάουντ έχοντας 25 περισσότερα.