Τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου πήραν το Σαββατόβραδο στο ΟΑΚΑ οι Chavaliers By Kave Home όπου και φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο της 19ης πράξης της North East Atlas League από τους Κ9 ΒC χάρη στο εξαιρετικό τους φίνις !

Αρχικά οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερο ρυθμό. Με την περιφέρεια τους σε δράση (Μυλωνάς 8, Αρσενίδης δύο τρ., Τσιβράς ένα τρ.) πήραν το προβάδισμα απέναντι στους Τριανταφύλλου (5) , Αποσκίτη (4) και Σιαμήτρο (3) με 19-14 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Η διαφορά έφτασε στο +11 στη συνέχεια χάρη στον βομβαρδισμό από τους Καραγιάννη (8) και Αρσενίδη, παρά τον τραυματισμό και την απώλεια του Χατζή. Οι "Ιππότες" σκόραραν με τους Παπανικολάου (6) και Αποσκίτη (4) ακολουθώντας από κοντά (35-30) στο ημίχρονο.

Η μάχη κράτησε καλά και μετά την ανάπαυλα, με το τέμπο να πέφτει αμοιβαία. Τα τρίποντα των Καραγιάννη και Τσιβρά και ο Αρσενίδης (3π) έφεραν προσωρινά το +8 για τους Κ9. Οι Κουλούρης και Σιαμήτρος αντέδρασαν ωστόσο με πέντε πόντους έκαστος ισορροπώντας το ματς, με το αποτέλεσμα να είναι στο 45-43 στο πέρας του τρίτου δεκάλεπτου.

Στα τελευταία λεπτά όλα άλλαξαν άρδην ! Οι Chavs δέχτηκαν μόλις έναν πόντο και με επιμέρους 18-1 με τα τρίποντα του Αντωνόπουλου (6), αλλά και των Κουλούρη (5) και Αποσκίτη (3) έφτασαν στο ροζ φύλλο με άνεση , με το τελικό 46-61 !

MVP αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουλούρης. Είχε 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασσιτ, 2 μπλοκ και 2 λάθη. Καλύτερος για τους Κ9 ήταν με double double ο Στέφανος Καραγιάννης που μέτρησε 13 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ και ένα κλέψιμο.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Παναγιώτης Σιαμήτρος με 11 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στην απίθανη άμυνα των νικητών στο τέλος !