Για την 17η στροφή της South West Atlas League το βράδυ της Κυριακής στο Ίλιον οι Elitήριοι by pinguin.gr υποδέχτηκαν την Partouzan με τη δεύτερη να κάνει μια επιβλητική εμφάνιση κατακτώντας το ροζ φύλλο με χαρακτηριστική άνεση.

Ανταγωνισμός αλλά και χαμηλός ρυθμός υπήρξε στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Κωνσταντινάκο (4), ενώ Πανούσκος (4) και το τρίποντο του Δούρου έβαλαν μπροστά τους αντιπάλους τους με βραχεία κεφαλή (8-9) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια οι Παρτουζάνοι πάτησαν το γκάζι ! Ο Δημητρόπουλος έδωσε μια μοναδική παράσταση με 19 πόντους και τρία τρίποντα και μαζί με άλλα τόσα από τον Δούρο (9) η ψαλίδα άνοιξε για τα καλά. Από την άλλη πλευρά Κωνσταντινάκος με πετά και Μπέλι με τρεις ήταν οι μοναδικές απαντήσει με συνέπεια το 18-40 στο ημίχρονο !

Μετά την ανάπαυλα κατέβηκε το τέμπο. Η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν αποτελεσματική επιτρέποντας μόλις οκτώ πόντους (Παρασκευόπουλος 4), ενώ μπροστά ανέλαβαν αρκετοί (Παπανικολάου 4, Λαζαρίδης 3 κι οι λοιποί από ένα καλάθι), για το 26-55 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελευταία περίοδο το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τις ομάδες να αγωνίζονται ελεύθερα. Ο Γιάτσε σκόραρε από μακριά με τρία τρίποντα για τους Elitήριους, ενώ  Πανούσκος (8), Θεοδωρόπουλος (5) , Δημητρόπουλος & Παπανικολάου (από 3) διαμόρφωσαν το απόλυτα δίκαιο και ευρύ τελικό 42-80 !

MVP της αναμέτρησης με double double ήταν ο Δημήτρης Δημητρόπουλος. Είχε 25 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 5 κλεψίματα και 3 λάθη. Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Νίκωνας Κωνσταντινάκος με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο αλλά και 11 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Σταύρος Πανούσκος έχοντας 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Που κρίθηκε: Οι νικητές πήραν μπρος μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και κυριάρχησαν πλήρως.