Την καλή αγωνιστική τους κατάσταση επιβεβαίωσαν το βράδυ της Κυριακής οι Greek Bricks που στο πλαίσιο της 18ης πράξης της South West Atlas league υποδέχτηκαν στο "Θ. Πούτος" τη Deportivo Faliro και παίζοντας με πολλή ενέργεια όχι μόνο πήραν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου αλλά κάλυψαν και τη διαφορά με την οποία είχαν χάσει κυνηγώντας πλέον ακόμα και την τετράδα του ομίλου !

Οι  ομάδες έτρεξαν αμφότερες στο ξεκίνημα. Οι γηπεδούχοι με την τετράδα Λιάκα (8), Λάζιτς (5), Καρούσου και Δ. Ριζά (από 4) με επιμέρους 11-4 αποσπάστηκαν προς το τέλος της πρώτης περιόδου. Οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν με τους Γρηγοράκο (9) και Κακαλέτρη (7), για το 23-18 στο φινάλε της.

Με ένα νέο 9-0 οι Bricks έφτασαν στο +17 χάρη στους Λάζιτς (6) & Δημητρακόπουλο (5). Οι Φαληριώτες ωστόσο απάντησαν με 9-0 με τους Παγώνη (6) και Αναγνώστη (3) μειώνοντας σε 38-30 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να πλησιάσουν κι άλλο φτάνοντας στο 45-38 με τους Γρηγοράκο (7) και Κακαλέτρη (6) να σκοράρουν έξω από την περίμετρο, ωστόσο οι bricks απάντησαν με το γνώριμο τους full speed mode game και με επιθετική πολυφωνία (Λιάκας, Δημητρακόπουλος και Λάζιτς από 4, Καρούσος 3) επανέφεραν τη διψήφια απόσταση (55-45) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι Bricks ξεκαθάρισαν την κατάσταση. Με σερί 8-0 απογείωσαν τη διαφορά πέριξ των είκοσι πόντων με τους Λάζιτς (11) και Καρούσο (7) να κάνουν  τη δουλειά. Οι κουρασμένοι Deportivistas προσπάθησαν , αλλά τα τρίποντα των Παγώνη (6) και Κακαλέτρη (3) δεν έφταναν με τους γηπεδούχους να θριαμβεύουν με το τελικό 78-59 !

Mvp με double figures ήταν ο Λούκα Λαζιτς έχοντας 25 πόντους, 18 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Ξεχώρισε από τους ηττημένους ο Νίκος Κακαλέτρης με double double και 18 πόντους, 17 ριμπάουντ & 1 κλέψιμο.

Παίκτης κλειδί ήταν ο εξίσου "διπλός" Παναγιώτης Λιάκας που μέτρησε 14 πόντους , 15 ριμπάουντ, 3 ασιστ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε: Στην ταχύτητα και τη φόρμα των νικητών.