Βράδυ Τρίτης στο ΟΑΚΑ και οι Κ9 ΒC υποδέχτηκαν τους Campanas για τη 18η αγωνιστική της atlasleague. Oι πρωτοπόροι, που την προηγούμενη εβδομάδα στραβοπάτησαν απέναντι στους Νothing But Net, κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό και έφτασαν σε μία άνετη νίκη. 

Οι διαθέσεις των γηπεδούχων φάνηκαν εξαρχής. Μετά από ένα αρχικό 4-2, ακολούθησε καταιγίδα με ένα σερί 18-0 που έφερε το 22-2 υπέρ των Κ9 BC.  Με πρωταγωνιστές τους Μυλωνά (6 π.)  Σταθιά (5 π.) και Γεωργίου (5.) το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το σκορ στο 25-6.

Ίδια ήταν και η εικόνα στη δεύτερη περίοδο. Ο Μπίλιας για τους Campanas κατάφερε να βάλει μερικούς πόντους, ωστόσο οι K9 δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι. Ο Γεωργίου συνέχιζε να πυροβολεί από τη γραμμή των 6,75 με τη διαφορά να εκτοξεύεται στους 30 στο τέλος του ημιχρόνου (46-16).

Μετά την ανάπαυλα, οι Campanas κατάφεραν να βελτιώσουν την επιθετική τους εικόνα. Βέβαια, μπορεί να πέτυχαν 16 πόντους στην τρίτη περίοδο (Γαβριήλογλου τους 7 εξ αυτών) αλλά οι Κ9 διατήρησαν το άνετο προβάδισμα τους, χάρη στις παλιοσειρές Γιαννακό και Τσιβρά. Το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με το ευρύ 65-32. 

Η τέταρτη περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Μέχρι τη λήξη της κόρνας είδαμε ωραίες φάσεις και απελευθερωμένο μπάσκετ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 87-46.

Mvp: Ο Άγγελος Μυλωνάς είχε το κορυφαίο efficiency (28) έχοντας 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασσίστ, 3 κλεψίματα. 

Παίκτης κλειδί: Πληθωρική εμφάνιση από τον Μαρούλη με 10 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασσίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ. Honourable mention και στον Γεωργίου που ήταν ο πρώτος σκόρερ του ματς με 21 πόντους (5/7 τρίποντα!) 

Για τους Campanas ξεχώρισε ο Μπίλιας με 16 πόντους αλλά και Ρεγγούζας που είχε γεματή στατιστική (9 π., 8 ρ., 3 ασ., 4 κλ., 1 μπλοκ.)