Για την 18η στροφή της South West Atlas League οι Kavlanta Hawks φιλοξένησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Ίλιον τους Deflections και αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το ροζ φύλλο που τους διατηρεί στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι έθεσαν εξ αρχής τους όρους της αναμέτρησης. Με το δίδυμο Καραμούζα (8) και Ξενάκη (6) να κάνει όλη τη δουλειά μπροστά δέχτηκε μόλις έξι πόντους από τους Σκοπελίτη και Τσαφαντάκη (από 3)  και προηγήθηκαν με 14-6 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ανάλογη ήταν και η συνέχεια. Ο Καραμούζας (6) και ο Ξενάκης (4) είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο , με τους υπόλοιπους να σιγοντάρουν σκοράροντας άπαντες για τα "Γεράκια". Προς το τέλος του ημιχρόνου ο Μπιτζιλέκης (5) και οι Κατσαρός και Σκοπελίτης (από 4) με επιμέρους 7-2 μείωσαν σε 34-24.

Μετά την ανπαπαυλα οι Hawks ανέβασαν στροφές ! Ο Καραμούζας ήταν ασταμάτητος με 13 πόντους, παρέα πάντα με τον Ξενάκη που πρόσθεσε ακόμα πέντε. Ο Μαράντος είχε έξι και ο Πάλλας τέσσερις από την αντίπερα όχθη, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται σε 56-37 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι Kavlanta έβαλαν και τους υπόλοιπους στην εξίσωση. Ο Iron Mike Αραβανής με 11 πόντους και 3 τρίποντα , ο Λαδάς με επτά και ο presidente Μητσάνης που έβαλε το τριποντάκι του έτρεξαν αρκετά. Για τους Deflections που δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν, ο Μπιτζιλέκης είχε έξι πόντους και ο Μάνος τέσσερις , με το τελικό 86-52 να είναι απόλυτα δίκαιο.

MVP με double double ήταν ο Χρήστος Καραμούζας. Είχε 30 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος. Καλύτερος των Deflections ήταν ο Παναγιώτης Μπιτζιλέκης με 11 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιώργος Ξενάκης επίσης με double figures και 19 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στη διαφορά ενέργειας των νικητών.