Το βράδυ τη Κυριακής στο "Θ.Πούτος" οι VIP by Arriantique υποδέχτηκαν στο πλαίσιο της 18ης πράξης της South West Atlas League την Partouzan με τη δεύτερη να περνά από το "μπλόκο του Κορυδαλλού" με επιτυχία χάρη στη μεγαλειώδη εμφάνιση του Δημητρόπουλου και την καλή της χημεία !

Οι ομάδες ξεκίνησαν ισορροπημένα την αναμέτρηση σε γρήγορο τέμπο αμφότερες. Οι μεν γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στους Γεωργιάδη και Ζαυγώλη ( από 4π) ενώ οι αντίπαλοι τους με τον Δημητρόπουλο (9) και τρία σερί τρίποντα απο τους  Γιαννούδη (7), Πανούσκο και Θεοδωρόπουλο ξέφυγαν στο +11 (16-27) στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Οι Παρτουζάνοι δίνοντας ξέφρενο ρυθμό με τα τρίποντα του Γκόγκα (9) και τους Πανούσκο (5) και Δημητρόπουλο (4) έφτασαν στο +16, με το συγκρότημα του Παπαδόπουλου να αντιδρά μειώνοντας με σερί 9-0 με την τετράδα Διαμαντή (7), Βλάχου, Γεωργιάδη (από 5) και Αποσκίτη (4) ως το 38-45 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Vip έβγαλαν ενέργεια στην άμυνα κάτι που τους έδωσε ώθηση και στο μπροστινό μέρος του παρκέ. Με σερί 8-0 και πρωτομάστορες τους Διαμαντή (8) & Αποσκίτη (7) πλησίασαν στο ένα σουτ (48-51) ωστόσο το σύνολο του Κρητικού έδειξε ανθεκτικότητα και ουσία. Πανούσκος με έξι, Γιαννούδης με τέσσερις κι ένα τρίποντο του Δούρου τους έβαλαν στο +9 πριν ο Διαμαντής μειώσει σε 57-61 στο τριαντάλεπτο.

Το παιχνίδι έγινε πραγματικό ντέρμπυ στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Οι VIP με τους Διαμαντή (5) & Βλάχο (4) πλησίασαν στο καλάθι, όμως εκεί ήρθε η καταιγίδα των Παρτουζάνων ! Τα πέντε διαδοχικά τρίποντα από τους Δούρο, Δημητρόπουλο (από 9π ) και Παπανικολάου (3) καθόρισαν τη μοίρα του παιχνιδιού με την Partouzan να αποκτά διψήφια διαφορά λίγο πριν το τέλος καθαρίζοντας τη μπουγάδα , με το τελικό 71-85 !

Μvp ποιός άλλος από τον Τζίμη Δημητρόπουλο ; Πραγματοποίησε εξοχή εμφάνιση με double double και 27 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα κι ένα λάθος. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Θοδωρής Διαμαντής έχοντας 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Σταύρος Πανούσκος που μέτρησε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ,1 ασιστ κι ένα λάθος.

Το ματς κρίθηκε από την ενέργεια που έβγαλαν και τις καλές συνεργασίες των νικητών .