Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της North East Atlasleague οι Campanas φιλοξένησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ τους Nothing But Net με τους δεύτερους να αποδίδουν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εκκίνηση. Με την τριπλέτα Συρανίδη (7), Φλέσσα και Ευαγγελίδη (από 5π) έφτασαν στο +8, αλλά τα τρίποντα του Βλαχόπουλου (6π) μείωσαν σε 17-12 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Campanas έφτασαν σε διψήφια διαφορά με ένα ακόμα τρίποντο του Ευαγγελίδη, όμως στη συνέχεια οι αντίπαλοι τους βελτίωσαν την άμυνα τους και με τα καλάθια των Μπαμπάκου και Κοντογιάννη και το τρίποντο του Βλαχόπουλου μίκρυναν την απόσταση ως το 24-20 στου δρόμου τα μισά.

Ανατροπή του σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι NBN με σερί 8-0 με τους Γιακουμή , Κοντογιάννη και Ξυπνητό να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοση τους, προσπέρασαν και προηγήθηκαν με +7, καθώς ταυτόχρονα η άμυνα τους δούλεψε εξίσου καλά επιτρέποντας μόλις επτά πόντους (Ευαγγελίδης 3) , για το 31-38 στο τριαντάλεπτο.

Ο έλεγχος της κατάστασης παρέμεινε στα χέρια τους και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Οι Campanas επιχείρησαν το come back  με τον Συρανίδη (6) και τα τρίποντα από τους Φλέσσα, Χαιρόπουλο και Γαβριηλόγλου πλησιάζοντας σε 42-47, όμως τόσο ο Ξυπνητός (7) όσο και οι Γκαρίλας και Μπαμπάκος (από 4) απάντησαν ευθύς αμέσως. Οι Nothing But Net με σερί 9-0  πήραν διψήφια διαφορά και έφτασαν στο ροζ φύλλο με το τελικό 46-57 !

MVP: O Γιώργος Ξυπνητός με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθoς. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν με double double ο Χριστόφορος Συρανίδης με 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 6 λάθη.

Παίκτης «κλειδί» ο Κώστας Βλαχόπουλος. Είχε 13 πόντους και πρόσθεσε 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές είχαν περισσότερες δυνάμεις και άντεξαν στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους.