Για τη 19η αγωνιστική της North East Atlas League, το απόγευμα της Κυριακής είχαμε το παραδοσιακό ντέρμπυ της Καισαριανής ανάμεσα στον Οιωνό Celtics και τους Rainbow , με τον πρώτο να παίρνει τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο μέρος.

Αρχικά οι ομάδες ισορρόπησαν καθώς δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα. Οι φιλοξενούμενοι με τον Ακρίβο (6) πρωταγωνιστή προηγήθηκαν με 4-8 όμως οι αντίπαλοι τους απάντησαν με τους Κουναλάκη (5) & Αθηναίο (4) ισοφαρίζοντας σε 11-11 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Με το τέμπο να παραμένει χαμηλό τα συγκροτήματα παρέμεναν το ένα στο πλάι του άλλου και κατά τη δεύτερη περίοδο. Μιχαλας με τέσσερις και Αθηναίος με τρεις ξεχώρισαν για τον Οιωνό, με τον Ακρίβο να προσθέτει ακόμα 6 πόντους στο σακούλι του, διατηρώντας το προβάδισμα με βραχεία κεφαλή (22-23) για τους φιλοξενούμενους στο ημίχρονο.

Οι ομαδες έπαιξαν πιο γρήγορα , κατά το γνώριμο τους τρόπο μετά την ανάπαυλα.Το σύνολο του Παπαδήμα προσπάθησε να ξεφύγει φτάνοντας στο +6, όμως οι Κέλτες αντέδρασαν γρήγορα με 12-0 βάζοντας πολλούς στην εξίσωση (Κουναλάκης 7, Σαμπάνης 5, Μιχαλας, Ν.Ζαφειρόπουλος και J-J από 4). Ωστόσο το Rainbow ισορροπησε εκ νέου χάρη στο ντουέτο Μανίκα (10π) και Ακρίβου (8) από τα 6.75. Τον τελευταίο λόγο στο τρίτο δεκάλεπτο τον είχαν οι παίκτες του Ρενιέρη καθώς με σερί 7-0 πήραν κεφάλι στο σκορ με 50-46 στο φινάλε του.

Ο Οιωνος ανέβασε κι άλλο την παραγωγικότητα του στο τέταρτο δεκάλεπτο με τους Μιχαλα , J-J (από 8) και Σαμπάνη (5) να δίνουν τον τόνο με ένα 7-0 σερί που τους έδωσε διψήφια διαφορά . Οι αντίπαλοι τους παρά την προσπάθεια του Γεωργιάδη (11) δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν άμεσα ξανά , με τους Celtics να κατακτούν δίκαια το ροζ φύλλο με το τελικό 74-65.

Πολυτιμότερος παίκτης με double double ήταν ο Μιχάλης Μιχαλας με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, ένα μπλοκ και 3 λάθη. Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν ο Χριστόφορος Γεωργιάδης μετρώντας 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα και 4 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν επίσης με double figures ο Μανώλης Κουναλάκης έχοντας 16 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές παρουσιάστηκαν πιο συγκεντρωμένοι μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά , άνοιξαν το ρυθμό και ειδικότερα στην τελική ευθεία διαχειρίστηκαν πολυ καλά τη διαφορά που πήραν.