Για τη 19η πράξη της South West Atlas League η Partouzan υποδέχτηκε το Σαββατόβραδο στο Ίλιον τους Kavlanta Hawks με τους τελευταίους να πιστοποιούν την απιίθανη φόρμα τους παραμένοντας αήττητοι για 13ο σερί παιχνίδι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πιάνοντας τους αντιπάλους τους στην κορυφή του ομίλου που ωστόσο έχουν υπέρ τους το goal average, καθώς ηττήθηκαν με τη διαφορά που είχαν επικρατήσει στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου !

Το παιχνίδι ήταν υψηλής αγωνιστικής έντασης με μεγάλη προσπάθεια στα μετόπισθεν και από τις δύο ομάδες και είχε "κλειστό" χαρακτήρα στη μεγαλύτερη του διάρκεια. Εξαίρεση σε αυτό αποτέλεσε το πρώτο δεκάλεπτο όπου τα "Γεράκια" με σερί 10-0 και τον ασυγκράτητο Καραμούζα (10π) και τον Βασιλόπουλο (4) σε ρόλο οργανωτή έφτασαν ως το +9. Πανούσκος , Πανταζής (από 4π) χτύπησαν στο ζωγραφιστό για τους γηπεδούχους που μειώσαν και με τον Δούρο (3), για το 13-19 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι Παρτουζάνοι αντέστρεψαν την κατάσταση στη συνέχεια. Με την γρανιτένια τους άμυνα και με επιμέρους 13-4 με τον Γιαννούδη (5π) πρωταγωνιστή όχι μόνο ισορρόπησαν, αλλά και προσπέρασαν, ενώ ο Γεωργομάνος με δύο συνεχόμενα καλάθια κράτησε την παρέα του Μητσάνη σε απόσταση ..ανάσας (28-27) στο τέλος του πρώτου μέρους.

Τα λουριά έσφιξαν κι άλλο μετά την ανάπαυλα. Τα συγκροτήματα σκόραραν με το σταγονόμετρο. Γιαννούδης με πέντε και Δούρος με τρεις βρήκαν στόχο έξω από την περίμετρο, με τον Ξενάκη να κάνει το ίδιο στον αντίποδα και τον Καραμούζα (4) να βάζει μπροστά τους Kavlanta προτού ο Κωστούλας δώσει προβάδισμα δύο πόντων στην Partouzan (38-36) στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Οι Kavlantes με ένα γρήγορο 6-0 από τους Αραβανή, Βασιλόπουλο και Λαδά μπήκαν σε θέση οδηγού με 38-42 λίγο πριν την τελική ευθεία, όμως ο Δημητρόπουλος απάντησε με πέντε σερί πόντους. Ο Καραμούζας έκανε το 43-47 αλλά το τρίποντο του Θεοδωρόπουλου, το καλάθι του Πανταζή και οι 2/3 βολές του Παπανικολάου έφεραν το συγκρότημα του Κρητικού με διαφορά τριών πόντων λίγο πριν το τέλος. Εκεινη την κρίσιμη ώρα καθάρισε ο Καραμούζας ! Πήρε ριμπάουντ, έτρεξε το γήπεδο και με τέσσερις προσωπικούς πόντους έκανε το 50-51 17.9" πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης. Αυτό έμελε να είναι και το τελικό σκορ καθώς ο Δούρος αστόχησε από κοντά μεν , υπό ασφυκτική πίεση δε, με τους Kavlanta Hawks να διατηρούν αυτό το απίθανο σερί τους !

MVP με double double o Χρήστος Καραμούζας ! Είχε 21 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Γιαννιούδης με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Περικλής Γεωργομάνος μετρώντας 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και δύο λάθη.

Που κρίθηκε : Στο νήμα και στο "θέλω" του Καραμούζα, που ..αγνόησε τις κόρνες και τις καραμούζες στις κρίσιμες βολές !