Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ κέρδισε με 81-64 τους DEFLECTIONS.

Με τους Σκοπελίτη και Νικολαίδη οι DEFLECTIONS προηγήθηκαν αλλά ο Αλαφούζος με 2 σουτ και ο Αθανασάκης έκαναν το 6-4. Ο Μαράντος από κοντά ισοφάρισε αλλά ο Θύμιος και ο Αθανασάκης έδωσαν και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα τους. Ο Μαζιώτης στο τέλος έγραψε το 11-8.

Με έμμεσο τρίποντο του Αθανασάκη ξεκίνησε το 2ο δεκάλεπτο για να απαντήσει πρώτα ο Σκοπελίτης και έπειτα ο Μπιτζιλέκης με τρίποντο. Με τον Αθανασάκη όμως να σκοράρει 8 πόντους και τρίποντο του Ζάγκα έγινε το 27-15. Ο Μειδάνης αύξησε κι άλλο τη διαφορά αλλά με τρίποντα των Τσαφαντάκη και Μπιτζιλέκη η διαφορά έπεσε στους 7. Ο Αθανασάκης σκόραρε ξανά αλλά ο Μαράντος και ο Γιοβάνης έκαναν το 31-27. Ο Ζάγκας στο τέλος σκόραρε τρίποντο για το 34-27.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ζάγκας με 2 τρίποντα, ο Θύμιος με 5 πόντους και ο Αθανασάκης με 4 έδωσαν διαστάσεις στο +18 για την ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ. Ο Νικολαίδης μείωσε με τρίποντο αλλά και πάλι ο Αθανασάκης και ο Θύμιος έκαναν το 56-34. Νέα τρίποντα από Νικολαίδη και Σκανδάλη μάζεψαν κάπως τη διαφορά αλλά ο Αθανασάκης με άλλους 4 πόντους και ο Καραβάκης με τρίποντο έκαναν το +22. 

Ο Νικολαίδης ξεκίνησε με τρίποντο και δίποντο για το 64-47 δίνοντας ελπίδα στην ομάδα του. Ο Αθανασάκης απάντησε αλλά οι Μαράντος και Σκανδάλης έριξαν τη διαφορά στους 15. Ο Καραβάκης όμως με τρίποντο και ο Θύμιος με 2 καλάθια του έδωσαν τη χαριστική βολή. Ο Μπιτζιλέκης με 2 τρίποντα και ο Μαράντος μείωσαν στους 12 ενώ ο Θύμιος με τρίποντο στην εκπνοή έκανε το 81-64.

MVP της αναμέτρησης ο Αθανασάκης με 33 πόντους, 16 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

για τους DEFLECTIONS ο Νικολαίδης άγγιξε το triple double με 16 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Ο Αθανασάκης ήταν ανίκητος στη ρακέτα μαζεύοντας τα ριμπάουντ και σκοράροντας κατά ριπάς.