Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Νorth Εast Atlas League , η Χαβαλένθια by PwC αντιμετώπισε τους  Kleious Warriors και τους κέρδισε με εξαιρετικό μπάσκετ όπως ακριβώς και στον πρώτο γύρο και είναι το κατόπι τους στη βαθμολογία !

Με τσίτα τα γκάζια ξεκίνησαν το ματς τα συγκροτήματα ισορροπώντας στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι είδαν τον Παπανίκο να πετυχαίνει 11 πόντους με τρία τρίποντα και τον Λουλούδη να συνδράμει με πέντε, ενώ οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν κατά πόδας χάρη στον Δέδε (8), για το 22-18 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Ο ρυθμός συνέχισε να είναι καταιγιστικός και στη δεύτερη περίοδο. Η Χαβαλένθια by PwC έβαλε τη μπάλα στο ζωγραφιστό με τον Παντσιόπουλο (8) και με τη συνέργεια από τους Γ. Καραγιαννίδη (7) και Μπαντουκούδη (4) διατήρησε ένα μικρό προβάδισμα παρά τα τρίποντα του Αγγελόπουλου (9π) και την ενέργεια του Βράτιμου (8), με το σκορ να είναι στο 46-41 στο ημίχρονο.

Ο χαρακτήρας του ντέρμπυ διατηρήθηκε και μετά τη διακοπή. Οι "Πολεμιστές" προσπέρασαν προσωρινά χάρη στην τριπλέτα Νακόπουλου (7), Αγγελόπουλου και Βράτιμου (από 6π) όμως ένα επιμέρους 9-3 των γηπεδούχων με ομαδική δουλειά στην επίθεση (Παντσιόπουλος 6, Παπανίκος 5, Λουλούδης 4) τους έφερε στο +5 (67-62) στο τριαντάλεπτο.

Η Χαβαλένθια προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο βιράζ πριν τη τελική ευθεία όταν σε σερί 9-0 με τους Παντσιόπουλο (8) και Μπαντουκούδη (6) πήρε διψήφια διαφορά ! Η αντεπίθεση των Κλειούς Warriors (Νακόπουλος 7, και Αγγελόπουλος δύο τρίποντα) δεν έφερε αποτέλεσμα, καθώς η Χαβαλένθια άντεξε και πήρε το ροζ φύλλο με το τελικό 89-81 !

Mvp του αγώνα με double double ήταν ο Γιώργος Παντσιόπουλος με 22 πόντους, 17 ριμπάουντ , 3 ασίστ και 1 μπλοκ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κώστας Νακόπουλος με 17 πόντους, 11 ριμπάουντ (double double), 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και 6 λάθη.

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Λάμπρος Παπανίκος με 21 πόντους, 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα και 6 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην επιθετική ισορροπία των νικητών που είχαν λύσεις σε όλες τις θέσεις !