Με νίκη χρυσάφι που την έφερε οριστικά στην πρώτη θέση ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τηννκανικη περίοδο της South West Atlas League η Partouzan το βράδυ της Κυριακής φιλοξενούμενη στον Κορυδαλλό από τη Deportivo Faliro μετά από μια σκληρή σαράνταλεπτη μάχη !

Ο "πόλεμος" ξεκίνησε από το πρώτο λεπτό με τα συγκροτήματα να δυσκολεύονται στο σκοράρισμα δίνοντας έμφαση στα μετόπισθεν. Για τους γηπεδούχους το κουπί τράβηξαν οι Κριεκούκης (6) και Παγώνης (4) ενώ οι αντίπαλοι τους βρήκαν πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Λαζαρίδη (7π) και μπήκαν μπροστά με βραχεία κεφαλή (12-13) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Το τανγκό των ομάδων συνεχίστηκε αδιάκοπα και κατά τη δεύτερη περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξεφύγουν με τους Τσάγκα (6) και Πανούσκο (5) από το ζωγραφιστό, με τον Κριεκούκη (6) να απαντά από τα 6.75 παρέα με τους Παγώνη και Παπαδημητρίου (από 4π) , με το αποτέλεσμα να είναι στο 26-28 στο ημίχρονο.

Ο Δούρος ανέβασε την απόδοσή του στην επανάληψη για την Partouzan σημειώνοντας εννέα πόντους . Από την αντίπερα όχθη οι Deportivistas δεν άφησαν το παιχνίδι να τους ξεφύγει καθώς Παπαδημητρίου με πέντε και οι Παγώνης και Κριεκουκης με τρείς συνέβαλαν στο 37-42 στο τριαντάλεπτο.

Το ντέρμπυ πήγαινε κατοχή με κατοχή Παγώνης (6) και Κριεκουκης (4) ήταν συνδεδεμένοι με το καλάθι από τα 6.75, όμως ο Θ.Θεοδωρόπουλος με πέντε σερί πόντους ήταν καθοριστικός για την παρέα του Κρητικού, που πήρε μικρή διαφορά και έκοψε πρώτη το νήμα με 52-59 !

Mvp με double double αναδείχθηκε ο Σταύρος Πανούσκος. Είχε 11 πόντους, 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Γεράσιμος Παγώνης που μέτρησε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Key player επίσης με double figures ήταν ο Γιάννης Τσάγκας έχοντας 10 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ κι ένα λάθος.

Το ματς κρίθηκε στο μέταλλο που έβγαλαν οι νικητές που ήταν συνολικά καλύτεροι.