Την δεύτερη θέση εξασφάλισε στο τέλος της κανονικής περιόδου της South West Atlas League η Ποσειδωνία το βράδυ του Σαββάτου όταν και φιλοξενούμενη από τους Kavlanta Hawks τους κέρδισε στο νήμα βάζοντας τέλος στο σερί 13 συνεχόμενων επιτυχιών τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο ! Πλέον περιμένει το αποτέλεσμα της Partouzan για να δει εαν τερματίσει ακόμα και στην πρώτη θέση (εφόσον αυτή ηττηθεί).

Μετά το αρχικό 8-6 οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ένα σερί 8-0 με τους Σμάγκιν (6) και Ρέπα (4) στην πρώτη γραμμή. Οι αντίπαλοι τους πλησίασαν με τους Ξενάκη (6) & Καραμούζα (4) για το 12-16 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στη συνέχεια το συγκρότημα του Νοβάρα έφτασε σε διψήφια διαφορά. Με τον Θύμιο (6) να τελειώνει ιδανικά φάσεις και το τρίποντο του Καραβάκη προηγήθηκε με 16-27. Ο Γ. Λαδάς όμως μαζί με τον Ξενάκη μείωσαν σε 22-28 στου δρόμου τα μισά.

Η μάχη εντάθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο καθώς οι άμυνες έσφιξαν κι άλλο ! Ο Καραμούζας με έξι πόντους και ο Γ.Λαδάς με τέσσερις έφεραν το ματς στα ίσα, με το τρίποντο του Ρέπα και το καλάθι του Μαρκόπουλου από την αντίπερα όχθη έδωσαν προβάδισμα με βραχεία κεφαλή (34-35) στο τριαντάλεπτο.

Η αναμέτρηση πήρε δραματικές διαστάσεις στο φινάλε. Ο Αραβανής με βόμβα τριών πόντων έβαλε μπροστά τα Γεράκια με τους Ρέπα (7) και Ζάγκα (4) να απαντούν με το ίδιο τρίποντο νόμισμα για το 45-49. Ξενάκης και Καραμούζας έφεραν ξανά το παιχνίδι στον πόντο (49-50) λίγο πριν τη λήξη ! Ο Γ. Λαδάς αστόχησε στα 3.5", ο Καραβάκης έβαλε τη δεύτερη βολή για το 49-51 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ καθώς στα 2.9" που απέμεναν ο Αραβανής με δύσκολες προϋποθέσεις έχασε το τελευταίο σουτ !

MVP ήταν ο Ανδρέας Σμάγκιν με 8 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 2 μπλοκ και 2 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χρήστος Καραμούζας με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Κώστας Ρέπας, που μέτρησε 15 πόντους, 4 ριμπάουν, 3 ασιστ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Oι νικητές διαχειρίστηκαν ψύχραιμα τις λεπτομέρειες στο τέλος και πήραν μια σημαντική νίκη.