Λένε πως η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή και η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της North East Atlas League έμελλε να το επιβεβαιώσει καθώς δύο πολύ δυνατές ομάδες συγκρούστηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή. Οι Οιωνός Celtics υποδέχτηκαν τους Chavaliers by Kave Ηome με τους δεύτερους να τα καταφέρνουν με lay up του Αποσκίτη στα 5.6" με τους πρώτους να αγωνίζονται με τέσσερις παίκτες λόγω φάουλ στα τελευταία οκτώ λεπτά ! Με αυτή τη νίκη οι Chavs τερμάτισαν στην τρίτη θέση και θα βρουν μπροστά τους τη Deportivo Faliro στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, ενώ οι "Κέλτες" στην έβδομη και θα αντιμετωπίσουν την Ποσειδωνία !

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην εκκίνηση καθώς εμφάνισαν αρκετούς πρωταγωνιστές. Ο Κουναλάκης είχε οκτώ πόντους, ο Σαμπάνης τέσσερις και οι Μιχαλας και Χατζημωράκης από τρεις για να προηγηθούν με 15-10 ενώ παρά το τρίποντο του Αποσκίτη και την παρουσία του Τσιώμου στο ζωγραφιστό κράτησαν την πρωτοπορία με 19-12 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ομάδες δυσκολεύτηκαν να βρουν το αντίπαλο καλάθι καθώς οι άμυνες ήταν πιο προσεκτικές. Οι φιλοξενούμενοι με ένα 6-0 πλησίασαν στον πόντο όμως ο Μιχαλας (4) διατήρησε το προβάδισμα για τον Οιωνό με 24-20 στου δρόμου τα μισά.

Μετά την ανάπαυλα η απόδοση ανέβηκε αμφότερα. Οι "Κέλτες" με σερί 11-0 και τα τρίποντα των Μιχαλα (9) και Κουναλάκη (8) πήραν διψήφια διαφορά, αλλά οι "Ιππότες" απάντησαν με το δικό τους 9-0 με τους Τ.Αντωνόπουλο, Τσιώμο και Γεωργικόπουλο, με τη διαφορά να έχει μονοφήφιο πρόσημο (43-35) στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Με το σκορ στο 44-39 , οκτώ λεπτά πριν τη λήξη οι Σαμπάνης και Α. Ζαφειρόπουλος συμπλήρωσαν πέντε φάουλ με τους γηπεδούχους να συνεχίσουν με τέσσερις . Ο Χατζημωράκης ωστόσο με δέκα πόντους τους έφερε στο +8 ! Οι Chavaliers ωστόσο αντέδρασαν σωστά αξιοποιώντας το αριθμητικό πλενόκτημα και με σερί 9-0 με τον Σιαμήτρο (13) να κάνει μεγάλο παιχνίδι , ισοφάρισαν στα 37 ". Κι έπειτα ο Αποσκίτης δεν λάθεψε στο μπάσιμο του και στα 5.6" έγραψε το 57-59 που ήταν και το τελικό σκορ καθώς ο Χατζημωράκης αστόχησε στο σουτ ισοφάρισης με τη λήξη.

MVP αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Σιαμήτρος με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μιχάλης Μιχαλας , με double figures και 16 πόντους, 15 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Τάκης Αντωνόπουλος που κατέγραψε 10 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην αριθμητική υπεροπλία των νικητών.