Για την 22η στροφή της North East Atlas League το βράδυ της Τρίτης οι Campanas υποδέχτηκαν το Risko με το δεύτερο να κατακτά την δέκατη του νίκη μετά από μια πειστική εμφάνιση σε ένα παιχνίδι που διακρίθηκε για το αλέγκρο game mode !

Συχνά λέγεται πως η αρχή είναι το ήμισυ του πάντος και αυτό επαληθεύτηκε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. Με την τριπλέτα Στερμάσι (7), Στρατηγαρέα (6) και Κάρμα (5) απέκτησαν νωρίς νωρίς διψήφια απόσταση χάρη στο απίθανο 5-20 ! Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν και προς το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου μείωσαν με τους Ρεγγούζα (6), Σερεβέτα και Φλέσσα (από 5π) ως το 16-25.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να πλησιάσουν. Με σερί 9-0 και τους Φλέσσα (6), Μπίλια, Ρεγγούζα (από 4) και το τρίποντο του Ευαγγελίδη μείωσαν σε 29-33. το σύνολο του Χατζηκυριάκου απάντησε με τους Στρατηγαρέα (7) και Στερμάσι (6) και μέσα σε δύο λεπτά επανέφερε το διψήφιο πρόσημο στη διαφορά (33-44) στη μέση της διαδρομής.

Στην επανάληψη το Risko έφτασε ως το +17 με τις ενέργειες κυρίως από τους Μπουφίδη (6) και Στερμάσι (5). Οι Campanas έβγαλαν αντίδραση και με νέο 9-0  με συλλογική προσπάθεια από τους Μπίλια, Ρεγγούζα, Σερεβέτα (από 4π) και το τρίποντο του Κουμάνη πλησίασαν στους 4, ωστόσο ένα 7-0 από τους αντιπάλους τους αποκατέστησε τη διψήφια "τάξη" (51-62) στο κλείσιμο της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία το Risko κυριάρχησε. Με τον Κάρμα (8) και τον Γρυπάρη(7) να κάνουν τη δουλειά από την περιφέρεια η διαφορά πήγε στο +15. Οι ενέργειες των Ρεγγούζα (7), Κουμάνη (6) και Μπίλια (5) από την αντίπερα όχθη δεν έφταναν παρά μόνο για να μικρύνουν κάπως την απόσταση των ομάδων ως το απόλυτα δίκαιο τελικό 75-84.

MVP με double double ήταν ο Γιάννης Κάρμας. Είχε 20 πόντους, 14 ριμπάουντ, 7 ασιστ και ένα λαθάκι. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Βασίλης Ρεγγούζας που μέτρησε 21 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Σολορέντ Στερμάσι με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν διαφορά από το ξεκίνημα και την συντήρησαν χάρη στον μεστό τρόπο παιχνιδιού !