Την τρίτη θέση κατέλαβε η Χαβαλένθια by PwC καθώς το απόγευμα της Κυριακής υποδέχτηκε στην Καισαριανή για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της North East Atlas League τους μόλις πέντε διαθέσιμους Nothing Βut Net και θα αντιμετωπίσει τη Deportivo Faliro στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Οι NBN θα συναντήσουν αντίστοιχα την Partouzan καθώς κατετάγησαν όγδοοι.

Οι γηπεδούχοι πάτησαν από το πρώτο δευτερόλεπτο το γκάζι πραγματοποιώντας ονειρικό ξεκίνημα ! Με ευστοχία έξω από την περίμετρο και τους Ροδάκη (7), Χάρη (6), Καραγιαννίδη (5) και Μπαντουκούδη (4) κυριάρχησαν προηγούμενοι με 19-2 ! Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τον Καραμανη (6π) και μείωσαν με τα τρίποντα των Κοτσιφη και Γραμματικόπουλου ως το 25-12 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια έπεσε το τέμπο. Ο Καραμανης διατήρησε την επαφή του με το καλάθι με ακόμα έξι πόντους , με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 27-19. Το τρίποντο του Καραγιαννίδη έφερε τη Χαβαλένθια στο 32-23 στο ημίχρονο.

Η αρμάδα του Αντωνίου κυριάρχησε μετά την ανάπαυλα. Το πυροβολικό ξανάπιασε δουλειά με τους Χάρη, Δρεκόλια, Κούσαντα και Ροδάκη να σκοράρουν από τα 6.75 , με την απόσταση να μεγαλώνει καθώς οι πέντε πόντοι του Κοντογιάννη και το τρίποντο του Ζορμπά δεν αρκούσαν από την άλλη πλευρά. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 53-33.

Η αναμέτρηση έλαβς διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της. Μακρής και Μπαντουκούδης σκόραραν και αυτοί από μακριά για τη Χαβαλένθια με τον Καραμανη να δείχνει την έφεση του στο σκοράρισμα προσθέτωντας ακόμα εννέα στο λογαριασμό του. με το ταμπλό στη λήξη του παιχνιδιού να γράφει 71-44.

MVP αναδείχθηκε ο Νίκος Ροδάκης. Πέτυχε 10 πόντους ενώ είχε και 6 ριμπάουντ, 6 τελικές πάσες και ένα λαθάκι. Από τους NBN ξεχώρισε ο Νίκος Καραμανης με 21 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιώργος Χάρης που κατέγραψε 12 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασιστ. 

Που κρίθηκε : Οι νικητές επέβαλλαν εξαρχής το ρυθμό τους και επικράτησαν άνετα προσφέροντας σκορ και θέαμα