Τη δεύτερη τους νίκη πέτυχαν οι Οιωνός Celtics αντιμετώπιζοντας τους Campanas το απόγευμα της Κυριακής στην Καισαριανή για την τρίτη αγωνιστική της North East Atlasleague. Πλησίασαν τους 100 πόντους πιάνοντας μεγάλη απόδοση δίχως να συναντήσουν μεγάλες δυσκολίες.

Οι γηπεδούχοι με το καλημέρα φανέρωσαν τις προθέσεις τους για run n gun μπάσκετ. Με τους Στεφανέα & Χατζημωράκη να σκοράρουν από 9 πόντους και τους Σταυρόπουλο & Κουναλάκη να σιγοντάρουν με 5 και 4 πόντους αντίστοιχα έφτιαξαν από νωρίς διψήφιες διαφορές απένατι στους Σερεβέτα και Φλέσσα (5 και 4 πόντοι) για το παραγωγικό 29-14 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Τη μπαγκέτα στο δεύτερο δεκάλεπτο ανέλαβε ο JJ . Ο roadrunner του Οιωνού είχε 14 πόντους συμβάλλοντας τα μέγιστα σε σερί 10-0 με τον Ξενόπουλο να βοηθά με 4 πόντους. Ο Μπίλιας σημείωσε 6 πόντους για τους Campanas, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 52-22 στη μέση της διαδρομής.

Το συγκρότημα του Ρενιέρη συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Ήταν η σειρά του Σταυρόπουλου να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή με 10 πόντους, παρέα με τα τρίποντα του Κουναλάκη, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν μόνο οι Φλέσσας (7) και Ευαγγελίδης (6). Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 74-35.

Τα τελευταία δέκα λέπτα είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι Campanas βρήκαν χώρους και λύσεις από τους Κούτρη (6), Φλέσσα και Μπίλια (από 4π) ενώ οι "Κέλτες" με τους Κουναλάκη (7), Χατζημωράκη (6) και Σταυρόπουλο πήραν με άνεση το ροζ φύλλο με το τελικό 98-52.

Mvp με σχεδόν triple double figure αναδείχθηκε o Τάσος Χατζημωράκης μετρώντας 18 πόντους, 10 ριμπάουντ, 8 ασιστ και ακόμα 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο ο Δημήτρης Σταυρόπουλος με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων με double double ήταν ο Σπύρος Φλέσσας. Eίχε 15 πόντους, 10 ριμπάουντ καθώς και 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές κυριάρχησαν στο παρκέ παρουσιάζοντας αξιοθαύμαστη πληρότητα !