Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι οι GREEK BRICKS επικράτησαν των DEFLECTIONS με 70-84. 

Με τρίποντο του Μιλάνοβιτς ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι το ματς για να απαντήσει ο Χιώτης με σουτ και 1/2 βολές. Νέα τρίποντα όμως των Τσαούση και Δημητρακόπουλου έφεραν το ματς στο +5. Ο Πανδής μείωσε αλλά νέο τρίποντο του Καρούσου έκανε το 6-12. Ο Μαράντος σκόραρε από κοντά αλλά ο Τσαούσης σκόραρε ξανά για 3. Οι γηπεδούχοι με ένα μικρό σερί από τους Χιώτη και Νικολαίδη μείωσαν αλλά ο Εμπίογλου με ένα ακόμα τρίποντο απάντησε. Με γκολ φάουλ δυο φορές από τον Μαράντο οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά αλλά ένα τρίποντο του Τσαούση στο τέλος έκανε το 22-23.

Με τους Εμπίογλου και Τσαούση οι BRICKS διατήρησαν το προβάδισμα στο 2ο δεκάλεπτο. Ο Νικολαίδης μείωσε ενώ ο Χιώτης έκανε το 28-29. Με τρίποντη βόμβα του Νικολαίδη οι DEFLECTIONS πέρασαν μπροστά. Ο Εμπίογλου όμως σκόραρε με τον ίδιο τρόπο. Νέο τρίποντο του Πανδή και προβάδισμα ξανά για τους γηπεδούχους αλλά με καλάθια του Εμπίογλου στον αιφνιδιασμό και του Λιάκα έγινε το 36-42 του ημιχρόνου.

Με βολές των Χιώτη και Νικολαίδη οι γηπεδούχοι μείωσαν αλλά ο Εμπίογλου με τον Καρούσο αύξησαν ξανά τη διαφορά. Μάλιστα με τρίποντο του Τσαούση και σουτ του Μιλάνοβιτς ήρθε το 40-52. Ο Νικολαίδης σκόραρε ξανά για 3 ενώ ο Χιώτης έκανε το 45-52. Με το 3ο τρίποντο του Νικολαίδη στο ματς και παλικαρίσιο καλάθι του Χιώτη η διαφορά έπεσε στους 6 αλλά ο Δημητρακόπουλος σκόραρε τρίποντο. Λίγο πριν το τέλος ο Χιώτης έκανε το 53-61 με σουτ 3ων πόντων.

Η διαφορά στην αρχή του 4ου δεκαλέπτου έφτασε στους 16 πόντους με τα καλάθια του Τσαούση για να μειώσει με 4 πόντους του ο Μαράντος. Οι Εμπίογλου και Καρούσος σκόραραν στον αιφνιδιασμό ενώ ο Πανδής με σουτ έκανε το 61-73. Δύο καλάθια των Δημητρακόπουλου και Τσοτσορού έδωσαν τέλος στο θέμα νίκη. Ο Χιώτης με 4 πόντους μείωσε ενώ ο ίδιος παίχτης έκανε το 67-79. Ο Νικολαίδης σκόραρε σε νέο σουτ 3ων πόντων αλλά ο Ρίζας Ι. με τον ίδιο τρόπο έκανε το τελικό 70-84.

MVP της αναμέτρησης ο Καρούσος με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

για τους DEFLECTIONS ξεχώρισε Χιώτης με 30 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στα διπλάσια εύστοχα τρίποντα των φιλοξενούμενων που κατάφεραν να σκοράρουν 7 στο 1ο δεκάλεπτο!!!