Η PARTOYZAN παίζοντας ωραίο μπάσκετ και με πολύ καλή άμυνα κέρδισε με 66-50 τους GREEK BRICKS.

Με 2/2 βολές του Τσαούση ξεκίνησε το παιχνίδι αλλά οι Πανταζής, Γκόγκας και Τσάγκας και ένα τρίποντο του Δούρου έβαλαν μπροστά τους γηπεδούχους. Ο Λιάκας μείωσε αλλά νέο τρίποντο του Γκόγκα και δυο έμμεσα τρίποντα του Πανταζή έκαναν το +13. Οι Μιλάνοβιτς και Λάζιτς μείωσαν με βολές αλλά νέο τρίποντο του Γκόγκα άυξησε εκ νέου τη διαφορά. Ο Ριζάς Ι. απάντησε με τον ίδιο τρόπο ενώ ο Παπανικολάου έκανε το 24-11.

Με καλάθι του Πανούσκου η διαφορά αυξήθηκε αλλά με 2 τρίποντα των Δημητρακόπουλου και Μιλάνοβιτς και καλάθια των Τσαούση και Λάζιτς η διαφορά έπεσε στους 5. Ο Δούρος σκόραρε για 3 ενώ ο Πανούσκος έκανε το 31-23. Ο Δούρος στο τέλος σκόραρε άλλο ένα τρίποντο για την ομάδα του.

Οι Δούρος και Τσάγκας σκόραραν ξανά στην αρχή του 2ου ημιχρόνου ενώ ο Λάζιτς μείωσε προς στιγμήν. Οι Κυπριανός, Πανταζής και Δούρος αύξησαν κι άλλο τη διαφορά για να έρθει ο Λάζιτς με τρίποντο και ο Λιάκας για το 45-33. Η διαφορά αυξήθηκε από τους Πανούσκο και Παπανικολάου ενώ ο Εμπίογλου με τρίποντο κατάφερε να μειώσει στους 12.

Η PARTOYZAN στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξε φοβερή άμυνα. Αρχικά αύξησε τη διαφορά με τους Παπανικολάου με τρίποντο και 4 πόντους του Λαζαρίδη. Ο Λάζιτς μείωσε με τρίποντο αλλά ο Κυπριανός απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Ο Δημητρακόπουλος κατάφερε να σκοράρει 5 πόντους αλλά νέο τρίποντο του Γκόγκα και 1/2 βολές του Πανταζή έκαναν το τελικό 66-50.

MVP της αναμέτρησης ο Δούρος με 14 πόντους και 4 ριμπάουντ με 3 ασίστ.

για τους GREEK BRICKS ο Λιάκας είχε 6 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Η PARTOYZAN κατάφερε να κρατήσει χαμηλά τους αντιπάλους της, χωρίς να τους αφήσει να βγάλουν αιφνιδιασμούς ενώ στην επίθεση ήταν άκρως αποτελεσματική στα κρίσιμα σημεία.