Την πρώτη τους νίκη έκαναν το βράδυ της Τρίτης οι Hema, όταν και στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της North East Atlas league φιλοξενήθηκαν από τους Campanas, ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη !

Αρχικά οι ομάδες δεν βρήκαν ρυθμό και δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν στόχο με τους Ρεγγούζα (5) και Συρανίδη (4), ενώ από την άλλη πλευρά απάντησε ο Πεζούλας (7), για το 11-9 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε και η δεύτερη περίοδος. Οι Campanas πήραν βοήθειες από αρκετούς (Γαβριήλογλου 3, Χαιρόπουλος, Ρεγγούζας, Ευαγγελίδης και Γώγης από ένα καλάθι), με τον Αχριάνη να σημειώνει επτά για τους Hema, που έμειναν πίσω με την ελάχιστη δυνατή διαφορά (21-20) στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το γκάζι. Με επιμέρους 13-1 και άμυνα από ατσάλι (δέχτηκαν μόλις 4 πόντους) και τους Λουλούδη (6) και Τσούτη (4) πρωταγωνιστές πήραν διψήφια απόσταση, προηγούμενοι με 25-37 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά η κυριαρχία τους εδραιώθηκε καθώς με νέο 9-0 και τα τρίποντα των Πεζούλα και Αχριάνη αύξησαν τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας, επικρατώντας άνετα με το τελικό 34-52 !

Mvp με double double o Νίκος Τσούτος καταγράφοντας 10 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ και ένα λάθος. Τον ακολούθησε ως παίκτης κλειδί ο Αλέξανδρος Λουλούδης με 7 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάστηκε ο Χριστόφορος Συρανίδης με 6 πόντους, 8 ριμπάουντ και δύο ασίστ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μισό και έφτασαν άνετα στη νίκη.