Η ενέργεια και οι εμπνεύσεις του Πέτρου «BatPlak» Πλακογιαννάκη έδωσαν κρίσιμες λύσεις στις Νυχτερίδες και ήρθε η δεύτερη νίκη τους στον Νοτιοδυτικό όμιλο της Atlas League (2-4), απέναντι στους Elitήριους by pinguin.gr (2-3) που έχασαν με τραυματισμό τον Πατωνίδη και πλήρωσαν το κακό ξεκίνημά τους (μόλις 3 πόντοι στο δεκάλεπτο).

Από την αρχή οι δύο ομάδες στηρίχτηκαν στις καλές άμυνές τους, με τους Ελιτήριους να κάνουν επιπόλαιες επιλογές στην επίθεση και τις Νυχτερίδες να μπαίνουν μπροστά από τα σουτ των Μπλάθρα, Πλακογιαννάκη (10-3 δεκάλεπτο) και τους «κίτρινους» να κάνουν την ανατροπή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (19-20), κυρίως από την αποτελεσματική συνεργασία των Κωνσταντινάκου – Πατωνίδη.

Πλακογιαννάκης, Νεκτάριος Αγγελόπουλος και Κώστας Στασινόπουλος ανέβασαν ταχύτητα στο τρίτο δεκάλεπτο και έφεραν πάλι το προβάδισμα στους «μαύρους» (37-32 στο 30’), με τον Πατωνίδη να μένει εκτός λόγω τραυματισμού και τους Ελιτήριους να μην μπορούν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, όσο κι αν προσπάθησαν οι Μπέλι, Μπαϊράμι, Γιάτσε, Μπούτος, αλλά και ο «Καντονά», με το 48-44 να βρίσκει νικητές τους τυπικά γηπεδούχους.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Πέτρος Πλακογιαννάκης με 17 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ, ενώ από τους «κίτρινους» ξεχώρισε ο Νίκων «Καντονά» Κωνσταντινάκος με 7 ασίστ, 11 ριμπάουντ και 2 πόντους.

Παίκτης-κλειδί για τους «μαύρους» ήταν ο Νεκτάριος Αγγελόπουλος, που έδωσε «αθόρυβες» λύσεις και τελείωσε το ματς έχοντας 9 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 5 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε περισσότερο από τις προσωπικές ενέργειες των Πλακογιαννάκη, Νεκτάριου Αγγελόπουλου και από την κούραση που βγήκε στους Ελιτήριους στο τέταρτο δεκάλεπτο.