Μια έυκολη νίκη για τους DEFLECTIONS απέναντι στους ΕΦΤΑΨΥΧΟΥΣ με 73-51.

Το 1ο δεκάλεπτο άνηκε στους γηπεδούχους. Ο Νικολαίδης και ο Μαράντος με τρίποντα έδωσαν το προβάδισμα για να μειώσει με έμμεσο τρίποντο ο Γαλάνης. Νέα καλάθια όμως από τους Μαράντο, Πάλλα και Γεργεριτάκη έκαναν το 14-3. Ο Γαλάνης με 4 πόντους μείωσε αλλά ο Νικολαίδης απάντησε με τρίποντο. Οι Γεργεριτάκης και Μαζιώτης έκαναν το 21-8.

Ο Γαλάνης και πάλι με 4 πόντους μείωσε αλλά οι Πάλλας και Μαζιώτης σκόραραν στις επόμενες φάσεις. Ο Κόνσολας σκόραρε τρίποντο για να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο ο Νικολαίδης. Ο Μαράντος με έμμεσο τρίποντο και οι Μαράντος Γεργεριτάκης έκαναν το +20. Ο Κόνσολας με τρίποντο και καλάθι 2 πόντων μείωσε αλλά ο Μαράντος με σουτ και ο Νικολαίδης με τρίποντο έκαναν το 40-20.

Με καλάθια των Γαλάνη και Ελευθεριάνου μείωσαν οι ΕΦΤΑΨΥΧΟΙ αλλά ο Σκανδάλης με τρίποντο απάντησε. Νέο έμμεσο τρίποντο του Γαλάνη για το 46-27. Μάλιστα με καλάθια των Γαλάνη, Ασημακόπουλου, Μπέλλου και τρίποντο του Δημόπουλου η διαφορά έπεσε στους 15. Ο Νικολαίδης λίγο πριν το τέλος με τρίποντο έκανε το 53-35.

Οι DEFLECTIONS κατάφεραν να ξεφύγουν με 33 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο για να μειώσουν οι Μπέλλος και Αναγνωστόπουλος. Ο Τσαφαντάκης με τρίποντο έκανε το 64-42 για να απαντήσει ο Αναγνωστόπουλος. Ο Γαλάνης σκόραρε από κοντά αλλά 2 τρίποντα του Μαράντου και ένα του Γεργεριτάκη έκαναν το 73-49. Ο Μπελλος με σουτ έγραψε το τελικό 73-51.

MVP της αναμέτρησης ο Γεργεριτάκης με 17 πόντους και 4 ριμπάουντ.

για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γαλάνης με 24 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι γηπεδούχοι σκόραραν με άνεση εν αντιθέση με τους φιλοξενούμενους που ξέμειναν και από δυνάμεις καθώς είχαν αρκετές απουσίες.