Ματς διαφήμιση του ερασιτεχνικού μπάσκετ, ένα απίστευτο παιχνίδι που είχε διάρκεια 45′ με τις δύο ομάδες να παίζουν εκτός από το κανονικό 40λεπτο και μια παρατάση, μέχρι να βρεθεί ο τελικός νικητής, που ήταν οι PROBORAPTORS με 76-67!

Ένα ματς, που όποιος και αν κέρδιζε θα ήταν δίκαιο.

Οι ROUGIXTRES είχαν την περισσότερη ώρα (2 πρώτες περιόδους) ένα μικρό προβάδισμα που όμως ποτέ δεν ήταν ασφαλείας. Το ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκόρ. Σε διαφορετικό τέμπο η τρίτη περίοδος ομως , με τους γηπεδούχους να την κερδίδουν με 19-9. Στην 4η περίοδο οι εναλλαγές ηταν συνεχείς και πλέον όλα να κρέμονται σε μια κλωστή. Οι φιλοξενούμενοι ηταν έτοιμοι να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα με τα 2 εκπληκτικά τρίποντα του Κοκολογιαννάκη αλλα με το κρύο αίμα του Λαμπρινού(1 τριποντο και 1 διποντο) και την εμπειρία των PROBORAPTORS στα τελευταία δευτερόλεπτα κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να οδηγήσουν την ομαδα τους στην παράταση.

Στην παράταση οι γηπεδούχοι ηταν εκπληκτικοί και καταιγιστικοί , το μαρτυράει και το σκορ 12-3

MVP: Πολυτιμότερος της αναμέτρησης ήταν ο επικός Νικόλαος Σαχάς που είχε 26 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο & 1 κοψιμο . Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο μαχητικος Βάγιας έχοντας 12 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα.

Παίκτης Κλειδί: o Λαμπρινός με 21 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 6 κλεψίματα! κρύο αίμα σε καθοριστικά σημεία!!

Που κρίθηκε: Στην καταπληκτικη στατιστική και εμφάνιση των Σαχά - Λαμπρινού και Αβούρη