Ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με θριαμβευτικό τρόπο μαζί με τη διαφορά πήρε η Κατρακείλα το βράδυ της Κυριακής όταν και στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της South Division 1 φιλοξενήθηκε στο νέο κλειστό του Κορυδαλλού από τους Skylarkers.

Η καλή βραδιά φάνηκε από την εκκίνηση για τους φιλοξενούμενους. Με το δίδυμο Λύμπουρα (8)  και Τσίκκλου (7) αλλά και τα τρίποντα των Μπουχλη, Γεωργακάκου και Μπουλέτου κυριάρχησαν στο παρκέ . Δέχτηκαν μόλις 7 πόντους (Σκιαδάς 3, Πιτσάβας και Μπουλουτσίκος από 2) και πήραν διψήφια απόσταση (7-24) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Κατρακείλα διαχειρίστηκε τη διαφορά που είχε. Οι γηπεδούχοι ωστόσο επιχείρησαν να μειώσουν και βελτιώθηκαν με τους Μπουλουτσίκο, Παπαστάμου (από 6π) και τον Σκιαδά (4), όμως τόσο οι Τσίκλος και Λύμουρας (από 4) όσο και το τρίποντο του Μπουχλή δεν τους επέτρεψαν να απειλήσουν, με το σκορ να είναι στο 23-36 στο ημίχρονο.

Στην επνάληψη ο ρυθμός έπεσε αμφότερα. Οι Skylarkers είχαν επιθετικό θέμα (Καπαρέλος και Αλεξανδρής από 3) και δεν κατόρθωσαν να μπουν στη διεκδίκηση της αναμέτρησης καθώς η Κατρακείλα με τα τρίποντα των Μπουλέτου και Τσίκλου πήγε στο +16 (31-47) στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι "Ουράνιοι" σκόραραν με τον Καπαρέλο (5), ενώ η Κατρακείλα έφτασε με άνεση στο ροζ φύλλο με τους Τσίκλο (4) και τα τρίποντα των Μπουλέτου, Μακαρατζή και Μπουχλη επικρατώντας με το ευρύ 38-60 που υπερκάλυψε τη διαφορά των τριών πόντων από τον πρώτο γύρο.

Mvp αναδείχθηκε ο Φίλιππος Λύμουρας έχοντας 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Κώστας Μπουλουτσίκος με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο αλάνθαστος bomber Νίκος Μπουλέτος μετρώντας 9 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκ !

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν πιο έτοιμοι, πιστοποιώντας την αγωνιστική τους άνοδο !