Μια σημαντική νίκη πέτυχε η ΚΑΤΡΑΚΕΙΛΑ απέναντι στους MIAMI BRICKS με 82-72.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλάθια των Γεωργακάκου και Κελεπούρη. Ο Σπυρόπουλος μείωσε αλλά και πάλι οι ίδιοι παίχτες σκόραραν για το 9-2. Ο Σαράντου με 4 πόντους του κατάφερε να μειώσει αλλά η απάντηση ήρθε άμεσα με ωραίο καλάθι του Γιανδήμα και του Τσίκλου. Ο Αποστολόπουλος σκόραρε τρίποντο για τους MIAMI αλλά οι Μαργαρίτης και Συρίγος σκόραραν με σουτ για το 19-9. Ο Σπυρόπουλος με τρίποντο και ο Αποστολόπουλος με σουτ 2 πόντων έκαναν το 19-14. 

Με καλάθι του Μαργαρίτη έγινε το 21-14 αλλά ο Τζάνος με 2/4 βολές απάντησε. Ο ίδιος παίχτης κέρδισε πολλές μάχες στη ρακέτα και σκόραρε άλλους 4 πόντους. Οι Κελεπούρης και Γιανδήμας αύξησαν τη διαφορά ξανά για να μειώσουν οι Σαράντου και Πατσίλης με βολές. Μάλιστα ο Σιδέρης με τρίποντο κατάφερε να μειώσει στους 2 πόντους. Η διαφορά στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε και το παιχνίδι παρέμενε ντέρμπι.

Με 2/2 βολές του Ψαθά και 2 απανωτά τρίποντα του Τσίκλου οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 11 πόντους στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου. Οι MIAMI BRICKS όμως έκαναν ένα φοβερό 13-0 σερί με τους Τζάνο και Σαράντου να μαγεύουν και τον Σιδέρη να βάζει το τρίποντο για το 44-46. Οι Γιανδήμας και Κελεπούρης πήραν την ομάδα στην πλάτη τους ξανά και έδωσαν και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Σαράντου όμως ήταν φανταστικός και με 5 πόντους του έφερε και πάλι το ματς στα ίσια. Το 58-55 έκανε ο Γιανδήμας με τρίποντο.

Με βολές τον Γεωργακάκου και Κελεπούρη έγινε το +3 ενώ οι Γιανδήμας και Τσίκλος εύστοχησαν σε τρίποντα για το 66-61. Ο Τζάνος μείωσε αλλά νέο τρίποντο του Μακαρατζή και 2 καλάθια του Κελεπούρη έκαναν το 73-63. Στο καλάθι του Τζάνου απάντησε ο Γιανδήμας με τρίποντο φέρνοντας πιο κοντά τη νίκη. Οι BRICKS προσπάθησαν και μείωσαν στους 5 πόντους με τους Πατσίλη και Τζάνο αλλά με βολές των Γιανδήμα, Μακαρατζή και σουτ του Τσίκλου ήρθε το τελικό 82-72.

MVP της αναμέτρησης ο Κελεπούρης με 19 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

για τους MIAMI BRICKS ο φανταστικός Τζάνος σκόραρε 21 πόντους και μάζεψε 24 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι δυο ομάδες ήταν αρκετά κοντά στο σκορ σε όλο το παιχνίδι, τα τρίποντα και οι βολές ήταν αυτές που έφεραν τη νίκη στους γηπεδούχους.