Για την 14η πράξη της North Division 1 οι Proboraptors αντιμετώπισαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής τους Ροζ Πάνθηρες και ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ στα τελευταία δέκα λεπτά πήραν, όπως και στον πρώτο γύρο, το ροζ φύλλο φτάνοντας τις εννέα νίκες στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Προηγήθηκαν με 6-13 με τους Ιατρού (6), Γρηγορόπουλο (5) και Μ. Καραγιαννάκη (4) στην πρώτη γραμμή. Οι αντίπαλοι τους ανέκαμψαν χάρη στον ασταμάτητο Μουσούντα (13π) και ισοφάρισαν, ωστόσο ένα νέο 9-0 από τους Πάνθηρες του έδωσε την πρωτοπορία με 16-24 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Με τον Ζευκιλή (6π) να είναι κολώνα κάτω από τα καλάθια και τους Ιατρού και Σ. Καραγιαννάκη (από 4) να συνδράμουν οι Ροζ Πάνθηρες έφτασαν ως το +10 στη συνέχεια. Ο Ζερβόπουλος ωστόσο μαζί με τον Αβούρη (από 6π) και το τρίποντο του Λαμπρινού μείωσαν σε 33-40 στη μέση της διαδρομής.

Το συγκρότημα του Γαλιγαλη κράτησε το προβάδισμα και μετά την ανάπαυλα.  Είχε αρκετές λύσεις (Σ. Καραγιαννάκης ένα τρίποντο και σχεδόνόλοι οι υπόλοιποι από ένα καλάθι) διατηρώντας το +10, ωστόσο η παρέα από τον Προμπονά με τους Ζερβόπουλο, Μουσούντα (από 4), και τα τρίποντα των Λαμπρινού & Κατσιμίχα μίκρυνε την απόσταση ως το 47-53 στο κλείσιμο της τρίτης περιόδου.

Τα τελευταία δέκα λεπτά έκρυβαν μεγάλες συγκινήσεις. Οι Proboraptors μετέφεραν το παιχνίδι τους κοντά στο καλάθι. Ο Μουσούντας με τον Αβούρη ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους (με 11 & 8 πόντους αντίστοιχα) ροκανίζοντας τη διαφορά, παρά την προσπάθεια από τους Ζευκιλή (6), Ιατρού και Ανδρεαδάκη (από 4). Προσπέρασαν για πρώτη φορά με 65-63 και ήταν πιο ψύχραιμοι από τη γραμμή της φιλανθρωπίας στις κρίσιμες στιγμές. Στα 28" με 2/2 ο Τραϊφόρος έκανε το 69-65, στα 20" απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο Ζευκιλής , ενώ το τελικό 71-67 διαμόρφωσε ο Λαμπρινός με 2/4 βολές (το τελευταίο ζευγάρι στο 1") !

MVP αναδείχθηκε με double double ο Διονύσης Αβούρης, έχοντας 18 πόντους, 13 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 3 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν επίσης με double figures ο Βασίλης Ζευκιλής , που μέτρησε 16 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ και ένα μπλοκ.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Βάϊος Μουσούντας όντας πρώτος σκόρερ με 27 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην ψυχραιμία και την καλή διαχείριση στο φινάλε από τους νικητές.