Το double απέναντι στην Kranaa έκανε η DavariBC το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της East Division 1 μετά από σαραντάλεπτη μάχη που κρίθηκε στο τέλος !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ορμή στο παρκέ. Με εκκίνηση 10-0 με τον Μπίνα (9) πρωταγωνιστή πήραν τα ηνία του παιχνίδιού. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τους Ρόκα (7), Γεωργίου και Λίππα (από 3) , όμως ένα 7-0 της Kranaa, με τη συνέργεια των Χριστόπουλου και Τσαγιάννη (από 4π) την έφερε στο 21-13 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Διατήρησε δε την πρωτοπορία φτάνοντας στο +10 στη συνέχεια με τους Μπίνα (4) και Τσαγιάννη (3). Όμως τόσο η άμυνα όσο και ένα σερί 8-0 των φιλοξενουμένων στο τελευταίο κομμάτι του δεύτερου δεκαλέπτου, με τους Ρόκα (6) και Γεωργίου (5) στην πρώτη γραμμή, τους έφερε σε απόσταση ανάσας (32-30) στο τέλος του.

Ντέρμπυ για γερά νεύρα είχαμε και μετά την ανάπαυλα. Με το προβάδισμα να αλλάζει χέρια διαρκώς, η Κranaa χάρη στον Τσαγιάννη (6) και το τρίποντο του Χριστόπουλου πέρασε μπροστά, παρά την ομοβροντία από τα 6.75 των Καλύμνιου, Ρόκα και Γεωργιάδη (από 3) αλλά και τον Βασιλόπουλο (4). Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 47-44.

Η αλλαγή του σκηνικού έγινε στην τέταρτη περίοδο. Η Davari έτρεξε ένα 11-0 με τον Ρόκα (14 πόντοι) σε beast mode και τους Γεωργιάδη (5), Λίππα και Γεωργίου (από 3) να συμβάλλουν αποφασιστικά. Με τη διαφορά στο +7 οι γηπεδούχοι πίεσαν και επιχείρησαν την ανατροπή με τους Καπουράνη (8), Τσαγιάννη (5) και Μπίνα (4) , δίχως όμως να καταφέρουν να απειλήσουν άμεσα, με το ροζ φύλλο να καταλήγει στους Φαληριώτες με το τελικό 66-71 !

MVP αναδείχθηκε ο Άγγελος Ρόκας με μια 30ρα (5/10τρ), 2 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Χρήστος Μπίνας με 19 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Κώστας Λίππας με 9 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στο ξέσπασμα των νικητών στην τέταρτη περίοδο.