Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου Division (north), το Τρένο αναμετρήθηκε με τους Philadelphia Sfihters. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 1 δεκάλεπτο. Ύστερα η παρέα από την Φιλαδέλφεια πάτησε το πόδι στο γκάζι, ξέφυγε στο σκορ με σχετική άνεση και πήρε μια εμφατικότατη νίκη με σκορ 94-48!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι 2 ομάδες μπήκαν με φόρα στο παρκέ, έχοντας παράλληλα πολύ όρεξη! Το τέμπο ήταν γρήγορο και οι παίχτες ορεξάτοι στην άμυνα. 16-15 ήταν το επιμέρους σκορ με το Τρένο να παίρνει οριακά τα ηνία του αγώνα. Για τους γηπεδούχους 5 πόντους πέτυχε ο Νικολός. 2 καλάθια έβαλε ο Ρήγκος. 8 έβαλε ο τρομερός Γαβριελάτος για το Τρένο.

Οι Philadelphia Sfihters πάτησαν το πόδι στην 2η περίοδο. Με οδηγό τον Νικολό επιθετικά κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Έβαλαν πολλά καλάθια σε καταστάσεις transition και εμπόδισαν το Τρένο με την αμυντική τους ισορροπία. 22-9 ήταν το επιμέρους σκορ υπέρ των τρομερών Sfihters. Για τους προπορευόμενους 9 έβαλε ο Νικολός. Ακολούθησε ο Ιώαννου με 6 και ο Ψαλτάκης με 4. Στους 4 πόντους του Δημητρίου στάθηκε το Τρένο.

Ακόμα πιο δύσκολα ήταν τα πράγματα στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Philadelphia Sfihters ήταν άπιαστοι. Πέτυχαν 31 πόντους, ενώ δέχθηκαν μόλις 9. Η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 34 πόντους και το ματς μετατράπηκε σε παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα. Το Τρένο παρασύρθηκε από τον ρυθμό των Philadelphia Sfihters και  το πλήρωσε ακριβά. Οι Philadelphia Sfihters είδαν όλη την ομάδα να συνεισφέρει επιθετικά! 15 πόντους έβαλε ο κορυφαίος Νικολός με τον Ψαλτάκη να ακολουθεί με 11. 5 πέτυχε ο Δημητρίου για το εκτός ρυθμού Τρένου.

Οι Philadelphia Sfihters δεν έσβησαν στην 4η περίοδο. Έστειλαν την διαφορά στους 46 πόντους και πέτυχαν μια νίκη-δήλωση απέναντι σε μια πολύ σκληροτράχηλη ομάδα. 94-48 ήταν το τελικό σκορ με το Τρένο να θέλει σίγουρα να ξεχάσει αυτό το ματς. Για τους νικητές 11 έβαλε ο τρομερός Ψαρράς. 2 καλάθια είχε ο Γαβριελάτος και 1 τρίποντο ο Σιαράβας για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Νικολός με 30 πόντους, 4 ριμπάουντ (4-0), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 29 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Β. Μέντζελος με 11 πόντους, 8 ριμπάουντ (4-4), 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Π. Ψαλτάκης με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ (4-2), 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 1 λάθος σε 30 λεπτά αγώνα!