Σημαντική νίκη για τους ANARXOI PISTOLS απέναντι στους MIAMI HEAK με 48-67.

Με τους Τύρο και Παύλου πέρασαν μπροστά αλλά ο Λαδιάς έκανε το 5-4. Και πάλι ο Τύρος με τον Λαυκίδη απάντησαν αλλά ο Λαδιάς ήταν και πάλι εκεί με άλλους 4 πόντους του. Με τον Παύλου οι PISTOLS έκαναν το +5 αλλά ο Δημητρόπουλος με σουτ μείωσε. Το 13-18 έγραψε ο Ραβαζούλας.

Με τον Δημητρόπουλο να σκοράρει έμμεσο τρίποντο η διαφορά έπεσε. Ο Τριαντάφυλλος απάντησε με τρίποντο αλλά με τον ίδιο τρόπο έγινε το 19-21 από τον Δημητρόπουλο. Ο Καρατσαρέας μάλιστα με σουτ κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς. Οι Λαυκίδης, Τύρος και Παύλου όμως κατάφεραν να σκοράρουν ενώ και πάλι οι ίδιοι κατάφεραν να κάνουν το +6 και να αντέξουν στην πίεση των γηπεδούχων. Ο Δημητρόπουλος μείωσε με τρίποντο αλλά ο Παύλου ήταν και πάλι εκεί για το 28-34.

Οι ANARXOI PISTOLS ξεκίνησαν δυνατά το 2ο ημίχρονο με τους Ραβαζούλα και Τύρο αρχικά και τρίποντο του Παύλου στη συνέχεια. Ο Λαδιάς μείωσε ενώ ο Δημητρόπουλος έκανε το 32-41. Ο Ραβαζούλας απάντησε όμως με τρίποντο ενώ ο Τύρος με 4 πόντους έκανε το +15. Ο Κουφόπουλος μείωσε ενώ η περίοδος έκλεισε με 39-52 από τους Ραβαζούλα και Λαδιά.

Οι Λαδιάς και Καρατσαρέας μείωσαν στους 9 αλλά με βολές των Λαυκίδη και Παύλου και τρίποντο του ίδιου παίχτη η διαφορά έφτασε πάλι στους 15. Οι MIAMI δεν κατάφεραν να βρουν χώρους στην άμυνα ζώνης των PISTOLS έχοντας και αρκετά άστοχα σουτ. Λίγο πριν το τέλος το σκορ ήταν 48-62 ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τύρος με τρίποντο και 2/2 βολές.

MVP ο Ραβαζούλας με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ

για τους γηπεδούχους ο Δημητρόπουλος είχε 15 πόντους και 6 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε: Η άμυνα ζώνης δυσκόλεψε τους MIAMI HEAK που δεν κατάφεραν να σκοράρουν αρκετά από τα ελεύθερα σουτ που είχαν ενώ οι ANARXOI PISTOLS βρήκαν σκορ από το σύνολο της ομάδας.