Μεγάλη ρεβάνς στο πέσιμο της αυλαίας της 18ης αγωνιστικής της North Division 1 πήραν από τους Philadelphia Shihters οι Proboraptors το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ επικρατώντας στην παράταση και μπαίνοντας για τα καλά στο κυνήγι της πρωτιάς του ομίλου.

Αρχικά οι γηπεδούχοι μετά το 7-6 ήταν καλύτεροι. Με τα τρίποντα από τον Νικολό (6) και την ενέργεια του Αποστολόπουλου (4) πήραν διαφορά .ο Μουσούντας (6) σκόραρε για τους αντιπάλους τους, με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 15-8.

Οι Φιλαδελφιώτες με τον Νικολό (11) να μην σταματιέται πήραν διψήφια απόσταση στη συνέχεια και πάρα τους οκτώ πόντους του Σαχά από την άλλη πλευρά , την μεγιστοποιήσαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (33-21).

Δύο όψεις είχε η αναμέτρηση μετά την ανάπαυλα. Πρώτα, οι φιλοξενούμενοι με επιμέρους 6-15 και τον Δακουτρό (12) να πυροβολεί αδιακρίτως πλησίασαν σε απόσταση βολής (39-36).  Αυτό όμως δεν έμεινε αναπάντητο από τους Sfihters που με τους Αποστολόπουλο (7) και Ψαρρά (4) είχαν το δικό τους καλό διάστημα επαναφέροντας τη διαφορά σε διψήφιες τιμές χάρη σε ένα 13-2 που τους έβαλε σε θέση οδηγού με 49-38 στο τριαντάλεπτο.

Η παρέα του Βαλέντζη έδειξε να έχει ένστικτο αυτοσυντήρησης στο τέταρτο δεκάλεπτο. Με ένα 9-0 με πρωτομάστορα τον Δακουτρό (6) και πολυφωνία (Ζερβόπουλος, Τραϊφόρος, Λαμπρινός από τρεις) ροκάνισε τη διαφορά  προσπερνώντας με 57-58 ! Απο κει και πέρα το παιχνίδι παλάντζαρε ποτέ από τη μια και πότε από την άλλη. Νικολός με επτά και ο Αποστολόπουλος έκαναν το 66-63 , με τον Σαχά (2/2 βολές) και τον Λαμπρινό (1/2) να ισοφαρίζουν στα 40"και καθώς οι ομάδες έχασαν αμφότερες τις τελευταίες τους επιθέσεις οδηγηθήκαμε στην παράταση !

Εκεί οι Sfihters παρότι προηγήθηκαν με 72-71 έπαθαν ένα μπλακ άουτ , με τους Raptors να το εκμεταλλεύονται δεόντως. Με 7-0 και τους Σαχά (4), Ζερβόπουλο και Μουσούντα (από τρεις) πήραν διαφορά έξι πόντων και μαζί και το ροζ φύλλο με το τελικό 74-80 !

Mvp με double twenty αναδείχθηκε ο Νίκος Σαχάς . Είχε 25 πόντους, 24 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 5 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παναγιώτης Νικολός με 29 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Λεωνίδας Δακουτρός εχοντας 22 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές είχαν αξιοθαύμαστη αντοχή επιστρέφοντας τόσο από το -12 στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση και φυσικά το εξαιρετικό δίδυμο Σαχά & Δακουτρού !