Για τη 18η αγωνιστική της North Division 1 οι Retro Stars υποδέχτηκαν τις Rougixtres και αποδίδοντας πολύ καλό μπάσκετ κατά διαστήματα πήραν το πολυπόθητο ροζ φύλλο που τους εδραιώνει στην τετράδα !

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην εκκίνηση, χάρη στην επιθετική τους πολυφωνία. Ο Γ. Νιφόρας είχε επτά πόντους και ο Παπαγιαννίδης πέντε, ενώ ο Δ. Νιφόρας πρόσθεσε ακόμα τέσσερις για να πάρουν το προβάδισμα, καθώς οι αντίπαλοι τους σκόραραν αποσπασματικά με τους Λασκαρίδη (4), Σαρρή και το τρίποντο του Σιαμπλή. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 21-12.

Με νέο 7-0 με τους Παπαγιαννίδη (8) Γ. Νιφόρα και Ιωαννίδη (από 4) έφτασαν στο +14 και παρά τις προσπάθειες των Σαρρή (7), Σιαμπλή και Ριζομυλιώτη (από 5π) από την αντίπερα όχθη, κράτησαν την διψήφια απόσταση (44-31) στου δρόμου τα μισά.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Αστέρες κράτησαν την πρωτοπορία χάρη στα τρίποντα του Γ. Νιφόρα (8π) και τον Βασιλάκο (5) φτάνοντας ως το +16, με τις Rougixtres να μικραίνουν την απόσταση με τους Σιαμπλή και Σαρρή ( από 6π), για το 62-52 στο τριαντάλεπτο !

Στο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στους πέντε με τα τρίποντα των Τζαβάρα και Πλαμαντούρα, όμως οι Retro Stars δεν έδειξαν διάθεση για περαιτέρω διαπραγματεύσεις. Κράτησαν την απόσταση σε αυτά τα επίπεδα και κατέκτησαν τους δύο πόντους με το τελικό 75-66 !

MVP:  Ο Γιάννης Βασιλάκος που είχε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Δημήτρης Σαρρής με double double και 18 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 ασιστ.

Κλειδί του αγώνα και πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιώργος Νιφόρας που κατέγραψε 23 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο τμήμα της αναμέτρησης με επιθετική πολυφωνία.