Στο πλαίσιο της 18ης στροφής της East Division 1 οι Sourmena Bulls συνάντησαν την DavariBC το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα, με αμφότερες τις ομάδες να δίνουν μια εξαιρετική παράσταση, σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν ! Οι πρώτοι είχαν επικρατήσει στον πρώτο γύρο με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη ρεβάνς με πολύ κόπο χάρη στη μοναδική παράσταση του Ρόκα , που πέτυχε 22 πόντους στα τελευταία δέκα λεπτά !

Στα κόκκινα ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες με το ματς να θυμίζει τελικό. Χαμηλό το σκορ με τους Bulls να πατάνε καλύτερα αλλά να συμπληρώνουν ομαδικά πριν το 5λεπτο. Αν και εκτέλεσαν πολλές βολές οι της Davari ήταν άστοχοι χάνοντας εκτός αυτού και πολλά εύκολα λέι απ. Η είσοδος του Νάνου (7π) έδωσε έξτρα ώθηση στους Bulls που πήγαν με διαφορά δέκα πόντων (19-9) στο δεύτερο δεκάλεπτο. 

Οι φιλοξενούμενοι έκανα το comeback στη συνέψεια. Με τον Βασιλόπουλο (5π) να επιστρέφει (έχασε πολύ από το πρώτο δεκάλεπτο φορτωμένος με φάουλ) και δύο συνεχόμενα τρίποντα από Γεωργίου προσπέρασαν με επιμέρους 16-3 και μπήκαν μπροστα . Ο Λεμονής (7) και ο Ζαμπούλης (3) όμως με προσωπικές ενέργειες έδωσαν και πάλι προβάδισμα στους Bulls με 32-27 στου δρόμου τα μισά.

Απίθανο τρίτο δεκάλεπτο είχαν οι Σουρμενιώτες ! Με τους Ζαμπούλη και Λεμονή να συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν και άμυνα από μπετόν αρμέ που δέχτηκε μόλις επτά πόντους, απέκτησαν διψήφια απόσταση. Στο τέλος του δεκαλέπτου ο Γεωργίου αστόχησε σε βολές και με δευτερόλεπτα να απομένουν οι Bulls πασάρουν γρήγορα για το buzzer beater από την κορυφή (οριακά τρίποντο αλλά πατούσε) του Νάνου για το 48-34. 

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν η απόλυτη μπασκετική παράσταση του Ρόκα. Λέι απ, γκολ-φάουλ τρίποντα χωρίς να το σκεφτεί. Ήταν στη ζώνη του λυκόφωτος. Εκτός αυτού όμως η Davari έπαιξε τρομερή άμυνα. Το ένα κλέψιμο διαδεχόταν το άλλο, η μπάλα κολλούσε για τους Bulls που πήγαιναν σε ατομικές ενέργειες και έδειχναν να μένουν από δυνάμεις, βλέποντας κιόλας τον Ρόκα να τα βάζει όλα. Ο Ζαμπούλης με 9 πόντους ήταν η μοναδική όαση απαντώντας στο σόου του Ρόκα αλλά μέχρι εκεί. Στα 34,6" ο Γεωργίου (7π) πέτυχε τρίποντο μαχαιριά για το 57-65. Το ματς μετά πήγε στις βολές αλλά χωρίς επιστροφή για τους Tαύρους, με τους Φαληριώτες να κάνουν τη δεκάτη σερί νίκη τους με το τελικό 60-67 !

Mvp ποιός άλλος από τον Άγγελο Ρόκα ; Είχε 32 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 λάθη. 

Παίκτης κλειδί με την απόδοση του το alter ego στην περιφέρεια της Davari ,ο Νίκος Γεωργίου μετρώντας 17 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δημήτρης Ζαμπούλης με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο ταλέντο του Ρόκα και την επική ανατροπή των νικητών !