Για τη 18η στάση της North Division 1 το βράδυ της Πέμπτης οι Squidballz φιλοξένησαν τους μόλις πέντε διαθέσιμους Σκούρκους και πατώντας το γκάζι μετά τα πρώτα δέκα λεπτά δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το ροζ φύλλο που τους διατηρεί στην τρίτη θέση του ομίλου.

Αρχικά βέβαια τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι φιλοξενούμενοι με τον Ζορμπά να δείχνει ασταμάτητος (12π) αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και προηγήθηκαν με 2-11 στο έκτο λεπτό. Η διαφορά έφτασε το +10 παρά τις ενέργειες του Θεοδωρολέα (3) και το τρίποντο του Δρακόπουλου, με την πρώτη περίοδο να κλείνει με double score (8-16).

Ολικό black out έπαθαν οι Σκούρκοι στη συνέχεια. Βέβαια σε αυτό έπαιξε ρόλο και η πίεση στα 4/4 που εφάρμοσαν οι γηπεδούχοι, που τους πρόσφερε κλεψίματα κι εύκολα καλάθια τόσο σε πρωτεύοντα όσο και σε δευτερεύοντα αιφνιδιασμό. Δρακόπουλος με επτά, Οικονομούλας με τέσσερις και Μακαρούνης με τρεις ήταν οι διακριθέντες των Squidballz που έτρεξαν ένα απίθανο 18-0 κι έφτασαν στη μέση της διαδρομής προπορευόμενοι με 26-16.

Μετά την ανάπαυλα οι Squidballz διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης. Με τους Οικονομούλα (7) και Παπουτσή (4) στην πρώτη γραμμή έφτασαν στο +16, με τους Σκούρκους να βρίσκουν χώρους και με τους Ζορμπά (5), Παντελάκη, Μπούκα και Γραμματικόπουλο (από 3π έκαστος) μείωσαν ως το 42-30 στο τριαντάλεπτο.

Τα "Καλαμάρια" μεγάλωσαν την απόσταση ως το +21 στο τέταρτο δεκάλεπτο με τον ορεξάτο Δρακόπουλο (9) και τον Θεοδωρολέα (4) και έχοντας εξασφαλίσει τη νίκη άφησαν το πόδι από το γκάζι. Από την αντίπερα όχθη ο Γραμματικόπουλος με έξι πόντους κι ο Γκράβας με πέντε συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο 59-43.

MVP αναδείχθηκε ο Νίκος Δρακόπουλος. Είχε  πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 5 κλεψίματα και 4 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν το alter ego του στην περιφέρεια, ο Χρήστος Οικονομούλας, που μέτρησε 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Καλύτερος για τους  Σκούρκους ήταν ο Θανάσης Ζορμπάς με 17 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές διέθεταν περισσότερες λύσεις και ενέργεια και με το μαγικό τους δεύτερο δεκάλεπτο εξασφάλισαν από νωρίς τη νίκη.