Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της East Division 1 οι 3KAIOKUKOC υποδέχτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Καισαριανή τους Rejects και μετά από σαραντάλεπτη μάχη πήραν τόσο τη ρεβάνς όσο και τη διαφορά με 2/2 βολές στο τέλος από τον Χαραλαμπίδη !

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ εξ αρχής καθώς πήγαινε κατοχή με κατοχή. Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν πολυφωνία (Τσιάνας, Μελάς από  3 κι οι υπόλοιποι από ένα καλάθι), ενώ οι αντίπαλοι τους βασίστηκαν στον Νεοφύτου (5π) . Με τρίποντο του Σταθόπουλου οι "Κούκοι" προηγήθηκαν με 15-13 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Με τον ρυθμό να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα το μπρα ντε φερ συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Χαραλαμπίδης έδωσε λύσεις με 6 πόντους, ενώ για τους Rejects οι Δημητρακόπουλος και Πόθος με τέσσερις έκαστος διαμόρφωσαν το ισόπαλιο 25-25 στο ημίχρονο.

H μάχη συνεχίστηκε και μετά τη διακοπή. Αρχικά οι 3KAIOKUKOC επιχείρησαν να αποσπαστούν με ένα γρήγορο 7-0 με τους Σταθόπουλο και Μελά να πυροβολούν από μακριά φτάνοντας ως το +9, όμως οι Rejects ..απέρριψαν το αίτημα τους και με τους Κοκολογιαννάκη (5) και Δημητρακόπουλο (4) να πρωταγωνιστούν σε ένα 11-0 το υπερκάλυψαν , με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 40-38 !

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 52-48 λίγο πριν το τέλος με τους Τσιάνα (6) και Χαραλαμπίδη να το παίρνουν πάνω τους, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τους Βάγια (5) και Δημητρακόπουλο (4) παρατείνοντας την αγωνία ! Ο Λαύκας όμως και ο Χαραλαμπίδης με 2/2 βολές έδωσε όχι μόνο τη νίκη αλλα και τη διαφορά για τους Κούκους, με το τελικό 56-52 να είναι σχεδόν φωτοτυπία...του αποτελέσματος του πρώτου γύρου (55-52) με το οποίο είχαν ηττηθεί !

MVP : Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Πρόδρομος Χααλαμπίδης, που είχε 16 πόντους , 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη. Από τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Παύλος Δημητρακόπουλος με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 3 λάθη.

Παίκτης-Κλειδί: Με double double ο Παναγιώτης Τσιάνας που μέτρησε 11 πόντους και 10 ριμπάουντ. 

Που κρίθηκε : Στις λεπτομέρειες προφανώς που ήταν με τους νικητές !