Πιο έυκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ επικράτησαν οι ANARXOI PISTOLS με 60-53 της ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ.

Οι Δρακόπουλος και Τύρος άνοιξαν το σκορ ενώ ο Κατσούρας κατάφερε να μειώσει. Ο Λαυκίδης με έμμεσο τρίποντο αύξησε τη διαφορά αλλά ο Κατσούρας απάντησε με 3 ακόμα πόντους του. Οι γηπεδούχοι όμως με επιμέρους σερί 12 πόντων έκαναν το 21-7. Δυο τρίποντα του Κουμπούρου, ένα του Μπανταβάνη και 2 πόντους ξανά από τον ίδιο έκαναν τη διαφορά.

Στο ίδιο τέμπο συνέχισαν και στο 2ο δεκάλεπτο. με τον Ραβαζούλα να σκοράρει 6 πόντους και τον Τύρο 2. Ο Παλίλης αρχικά και οι Μάνθιος, Κατσούρας κατάφεραν να μείωσουν για να απαντήσει ο Ραβαζούλας από κοντά. Ο Μάνθιος με έμμεσο τρίποντο μείωσε ξανά αλλά ο Μπανταβάνης στο τέλος ευστόχησε σε τρίποντο.

Η ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ ήταν με την πλάτη στον τοίχο αλλά έκανε το come back στο 3ο δεκάλεπτο. ΜΕ τον Ασημακόπουλο να σκοράρει 4 πόντους και τους Μάνθιο, Κατσούρα και Χαλακατέβα από 2 μείωσαν στους 9. Ο Παύλου είχε 2/2 βολές ενώ ο Δημητράκης με τρίποντο και ο Τύρος με σουτ έδωσαν ξανά διψήφια διαφορά στην ομάδα τους. Ο Δημητράκης σκόραρε ξανά για 3 αλλά με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Παλίλης ενώ  ο Καραβασίλης έκανε το 46-33.

Με έμμεσο τρίποντο του Ασημακόπουλου και τρίποντο του Μάνθιου η διαφορά έπεσε ξανά στους 7 δίνοντας ενδιαφέρον ξανά στο ματς. Μάλιστα με τρίποντο του Ανδριγιαννάκη και σουτ του Μάνθιου η διαφορά έπεσε στους 4. Οι γηπεδούχοι όμως δεν άφησαν τη νίκη να τους γλιστρίσει από τα χέρια. Ο Τύρος με 8 πόντους πήρε την ομάδα στις πλάτες του για το 57-44. Ο Κατσούρας μείωσε και κατάφερε να φτάσει τη διαφορά στους 9. Με βολές του Κοντογιαννάκη έγινε το τελικό 60-53.

MVP της αναμέτρησης ο Τύρος με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ.

για τους φιλοξενούμενους ο Κατσούρας είχε 18 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πήραν διαφορά την οποία διασφάλισαν και ο Τύρος στο τέλος τελείωσε το ματς.