Σημαντική νίκη πέτυχαν το Σαββατόβραδο στην Καισαριανή οι Απροσάρμοστοι όπου και υποδέχτηκαν τους Μυρμιδόνες στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της East Division 1 χάρη στη δύναμη τους στο ζωγραφιστό !

Οι ομάδες συμβάδισαν στα πρώτα λεπτά. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Κυριάκου (8), Μεσεδάκης (5) και Σαχινίδης (4) ενώ οι αντίπαλοι τους ακολουθούσαν κατά πόδας κυρίως με τα σουτ έξω από την περιμέτρο από τους Γεωργικόπουλο, Ι. Αλεφαντινό (από 5π) και Μυλιόρδο (3), για το 17-13 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπέρασαν προσωρινά χάρη στον ασταμάτητο Γεωργικόπουλο (11π) όμως οι Απροσάρμοστοι απάντησαν με επιμέρους 11-2 με τους Αψερίδη (5), Κυριάκου και Κανδήλα (από 4π) για να προηγηθούν με 34-26 στο ημίχρονο.

Οι Απροσάρμοστοι στόχευσαν μεθοδικά και μετά την ανάπαυλα. Με τον Κανδήλα (6) και το τρίποντο του Μητροφάνη έφτασαν στο +12. Από την αντίπερα όχθη ο Γεωργικόπουλος συνέχισε να απειλεί (5π) μαζί με τους Ι. Αλεφαντινό (4) και το τρίποντο του Κακκαβά κρατώντας τους Μυρμιδόνες σε σχετικά κοντινή απόσταση (47-38) στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία οι γηπεδούχοι κοντρόλαραν το ρυθμό με τον Μεσεδάκη (6π) να δίνει τον τόνο, και καθώς οι Μυρμιδόνες στηρίχτηκαν σχεδόν μόνο στον Γεωργικόπουλο (8π), δεν κατόρθωσαν να πλησιάζουν σε απόσταση άμεσης βολής, με τους Απροσάρμοστους να πανηγυρίζουν το ροζ φύλλο με το τελικό 59-52 !

MVP αναδείχθηκε ο Ιάσονας Μεσεδάκης με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 4 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 2 λάθη. Καλύτερος από τους ηττημένους και πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιώργος Γεωργικόπουλος με 29 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί με double double αποτέλεσε ο Κώστας Κυριάκου έχοντας 16 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασιστ κι ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Οι νικητές δεν απώλεσαν το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα χάρη στη συνέπεια τους κοντά στο καλάθι.