Για τη 19η αγωνιστική της East Division 1 οι Bulldogs φιλοξένησαν την ισόβαθμη Kranaa το Σαββατόβραδο στο "Γ. Μελισσηνός" με τη δεύτερη να παίρνει τη ρεβάνς αλλά και τη διαφορά από την ήττα του πρώτου γύρου την τελευταία στιγμή !

Αρχικά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Με μπόλικους πρωταγωνιστές στην επίθεση (Αράπογλου , Στρατηγαρέας από 6, Σκλαβούνος 4 και Γιαννικόπουλος ένα τρίποντο) προηγήθηκαν με 14-8. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασα με τους Γεωργίου (5) και Τσαγιάννη (4) πλησιάζοντας στον πόντο, όμως τα Bulldogs είχαν τον τελευταίο λόγο προηγούμενοι με 19-13 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Πήραν μάλιστα διψήφια απόσταση με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου χάρη στους Κουτσόπουλο (7) , Αντωνόπουλο (5) και Αράπογλου (4), με την Kranaa να μειώνει με τους Καπουράνη (5) και Μπίνα (4), ως το 35-29 στο ημίχρονο.

Αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα.Οι φιλοξενούμενοι με ένα 8-0 με τους Καπουράνη (5) & Γκλαβά (4) προσπέρασαν και το παιχνίδι πήγε στον πόντο. Τα Bulldogs κρατήθηκαν με τους Αντωνόπουλο (6) , Κουτσόπουλο με Αράπογλου (από 3π) , με το τρίποντο του Χριστόπουλου να ισοφαρίζει σε 47-47 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου. 

Οι μεγάλες συγκινήσεις έμεναν για το τέλος. Οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά με 55-54 χάρη στην πυροβολαρχία τους (Γιαννικόπουλος και Στρατηγαρέας με τρίποντα) όμως η απάντηση ήταν άμεση και ηχηρή. Με ένα 11-0 η Kranaa με τον Γεωργίου (8) να ηγείται, τον Καπουράνη (4) σταθερή απειλή και τα μακρινά σουτ από τους Χριστόπουλο και Μπίνα δημιούργησε τις συνθήκες για να υπερβεί και τη διαφορά του πρώτου γύρου (οκτώ πόντοι) φτάνοντας στο +10. Ο Γιαννικόπουλος την κατέβασε με βόμβα τριών πόντων, για να διαμορφώσει ο Καπουράνης το τελικό 58-67 δίνοντας στην Kranaa to "τζακ ποτ" !

Mvp ήταν ο Κώστας Καπουράνης με 16 πόντους, 1 ασιστ και 4 κλεψίματα. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παναγιώτης Αράπογλου με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Γρηγόρης Γεωργίου με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο πολύ καλό τελευταίο δεκάλεπτο των νικητών !