Οι DE TROI BISONS επικράτησαν με 70-57 των μαχητικών ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΩΝ.

Ο Μπουλουτσίκος με ωραία ενέργεια άνοιξε το σκορ αλλά με τον Παπαστάμο να σκοράρει 3 πόντους και τον Δομπάρα 4 οι ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΙ πέρασαν μπροστά. Ο Πισκούλης με 2/2 βολές μείωσε ενώ ο Λαγογιάννης έκανε το 6-9.

Με τρίποντο του Αλεξόπουλου και έμμεσο τρίποντο του Παπαστάμου οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με 9. Ο Πισκούλης όμως με 4 πόντους και ο Ζαχαρίου Δ. με τρίποντο και δίποντο έκαναν την ισοφάριση. Το προβάδισμα στην ομάδα του έδωσε ο Αλεξόπουλος με έμμεσο τρίποντο αλλά οι αντεπίθεση των BISONS ξεκίνησε με τρίποντο του Μπουλουτσίκου, δίποντο του ίδιου παίχτη ενώ ο Αλέξης με 2/2 βολές και ο Ζαχαρίου Δ. με τρίποντο έκαναν το 25-20 φέρνοντας τούμπα το ματς.

Οι BISONS μπήκαν δυνατά στο 2ο ημίχρονο και έκαναν το 32-20 με τρίποντο του Αλέξη και καλάθια του Μπουλουτσίκου. Ο Αλεξόπουλος με έμμεσο τρίποντο όμως και ο Μαρκόπουλος με τρίποντο μείωσαν ξανά. Μάλιστα με τους Δομπάρα και Μπίλια έφτασαν στο -3. Ο Ζαχαρίου Σ. ευστόχησε σε τρίποντο ενώ αμέσως μετά με τον ίδιο τρόπο ο Αλέξης και έμμεσο τρίποντο ο Πισκούλης έφεραν το ματς ξανά στο +10. Ο Παπαστάμος μείωσε ενώ ο Μαρκόπουλος έκανε το 47-39. Και πάλι ο Αλέξης όμως με τρίποντο έφερε το ματς σε διψήφια διαφορά.

Με τρίποντο του Ζαχαρίου Δ. και καλάθια των Πισκούλη και Λαγογιάννη η διαφορά αυξήθηκε. Ο Μπίλιας μείωσε με τρίποντο αλλά ο Ζαχαρίου Σ. απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με εκατέρωθεν καλάθια και οι γηπεδούχοι διασφάλισαν τη νίκη τους. Ο Αλεξανδρής με 4 σερί πόντους στον αιφνιδιασμό έκανε το 68-50 για να μειώσουν οι Μαρκόπουλος και Αλεξόπουλος με τρίποντα. 

MVP της αναμέτρησης ο Πισκούλης με 18 πόντους, 16 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

για τους ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΥΣ ο Αλεξόπουλος είχε 17 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΙ είχαν απουσίες και τους κατέβαλλε η κούραση. Αντίθετα οι BISONS πήραν πόντους από το σύνολο της ομάδας και ήταν ιδιαιτέρως εύστοχοι.